Çözüm Oyuncu bilgisayarı aldıktan sonra oyun oynamak istememek

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aynısı bende de oldu bilgisayar kötü diye kimseyle oynayamıyordum hep ya kasıyordu ya da oyunu kaldırmıyordu o kadar para bağlayıp yeni laptop almama rağmen içimde heves kalmadı yapacak hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorum anca YouTube Pinterest vs. girip çıkıyorum :( Biraz da arkadaşım olmadığı için :D
 
Hocam okullar açıldığı zaman özlersiniz 😁
Aynı olayı bende yaşamıştım. Bu yaz yeni PC topladıktan sonra. Tatile çıktım. Döndüğümde oyun oynamak istediğimi fark etmiştim.
 
Aslında oyun oynarken sadece zaman geçiriyorsun hiçbir şeyi düşünmek istemiyorsun ama oyunu bırakınca düşünmeye başlıyorsun ve o anda her şey bitiyor.
 
Ben R7 240 ile sadece LoL oynuyordum arkadaşlar la beraber bilgisayar aldık. Her gün yeni oyun deniyoruz. Online olarak sarıyor ama ofline kısımda AAA dışında çok keyifle oynamıyorum. Zaten üni sınavı yaklaştı çok vakit geçirmemeye çalışıyorum.
 
Aynısı bende de oldu bilgisayar kötü diye kimseyle oynayamıyordum hep ya kasıyordu ya da oyunu kaldırmıyordu o kadar para bağlayıp yeni laptop almama rağmen içimde heves kalmadı yapacak hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorum anca YouTube pinterest vs. girip çıkıyorum :( biraz da arkadaşım olmadığı için :D.

Yeni bilgisayarım haftaya gelecek o zaman oynarız agams takma kafana.
 
Güzel, Mutluwww kaliteli içerik üretmeye başlamış.

Bilmiyorum niye oluyor, bir tek bende olmadı.

Dandik bilgisayarım var, oyun oynarken keyif alırım.
Kaliteli bilgisayarım var, oyun oynarken keyif alırım.

Hiç kalitelide oynarken ''Bu keyif vermiyor, dandik bilgisayarda 10FPS'te oynamalıyım'' demedim.

Değişik bir insanoğluyum demek ki.
 

Geri
Yukarı