Çözüm Premiere Pro Sürükle Bırak Çalışmıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Ofise geldim. Dün çektiğimiz Zenfone 4 videosunu renderlayacağım. Ali benden önce PC'nin başına geçip biraz düzenlemiş videoyu ama son kesimi ben yapıp videoyu işlemeye alacağım...

Neyse açtım Premiere Pro 2014'ü, sürükle bırak çalışmıyor... Premiere Pro da yanlışlıkla klavyeden bir tuşa bassanız farklı bir işlevi devreye giren karmaşık bir program. Videoları zaman çizelgesinde sürüklemek de çalışmıyor. Doğal olarak hemen Ali'ye kesiyorum faturayı. Ne oldu da dün çalışan yazılım bugün çalışmıyor ?

Neyse. Google sen her şeye kadirsin diyerek tutuyoruz arama motorunun yolunu ve basıyoruz Enter'a: "premiere pro drag and drop doesn't work".

Google bu. Boru değil. İlk çıkan konuya tıklıyoruz: Not able to drag anything anywhere at all | Adobe Community

Huyumdur, sonuca bakmam. Konuyu baştan sona izliyorum. Aynı sorunu yaşamış arkadaş benimle. Denemediği yöntem kalmamış artık. Bir tanesi fare bozuktu değiştirdim oldu demiş. Fareyi söküp başka porta taktım nafile...

Premiere Pro'da projeyi komple silip yeni proje açtım, nafile...

Ayarları kurcaladım falan yok, ı-ıh..

Konuyu takip ediyorum bir yandan... Konuyu açan arkadaşa Premiere Pro kullanım rehberininin linkini atan embesilleri bir kenara bırakırsak güzel cevaplar veriliyor vs derken 24. mesaja geliyoruz ve Big Bang!

Windows'ta lanet olası programlardan bir tanesi, sürükle bırak işlevini kilitlemiş. Sorunu çözmek için de tek yapmak gereken Esc tuşuna basmak...

Evet gençler. Bazen çok karmaşık sandığınız sorunların ne kadar basit olduğunu gördüğünüzde ufkunuz atomu parçalamışsınızcasına genişliyor. Çözüm meğerse klavyenin en sol üst tarafında bizi bekliyormuş.

Sinirlenince çekilmez bir insan olup Hulk moduna geçen Recep Baltaş tekrar rahatlıkla render alabileceği için mutludur. Render başlasın ve incelemeler tam gaz devam etsin!
 
Merhaba hocam size bir sorum olacak

Adobe Premiere Pro'da zaman çizelgesine attığım videolar (unlik) şekilde geliyor?​

 

Geri
Yukarı