Çözüm Spell Vamp Nedir ?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Basitçiliktir bence Mage'in Solo oynamasını sağlar. Combo'larda yüksek Damage veren Mage'ler var. Şunu düşünün, Cooldown'ı düşük olan Skill'lerde bazıları yine yüksek vurur. AP Ratio'su üsttedir, bunlarda 10 saniyede bir 300 Heal az mı sizce ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10 saniyede bir 300 Heal çokta abartılacak bir durum değil. Zaten defans sıkıntısı çeken Mage'ler, eğer Spell Vamp yapıldığı taktirde, sadece kendi başlarına kasabilecekleri anlamına gelir. Ve Team Fight'larda zaten DPS'lerin ve tankların oynamayı biliyorsa, hiçbir şansı yok hala Mage'in. Spell Vamp Item'leri, olması gereken bir Item bu oyunda. Abartmaya gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş, Mage bu tank değil dps değil. Mage'in neyine HP ya ? Zaten oyunun en çok Damage vuran, tek Combo'da Hero alan karakter tipleri Mage'ler. Bu Spell Vamp'ın mantıksızlığı da bu. Tank Item'lerinde bile 5 saniyede 55 Heal'e çıkıyor maksimum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok işe yarıyorlar. Ve OP yapıyor bu Mage'i, az önce denedim. Şu karga çıkaran Hero ile. Abartı oldu Spell Vamp ile. Rezil ediyor ve oyunun dengesini bozuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir durum var, Spell Vamp özelliği aslen direk Mage karakterlere değil, Akali ve Katarina gibi Mix Hero'lar düşünülerek getirilmiş Item'lerdir. Bu olayı bu kadar abartmayın. Eğer adam zaten OP ise, oyunda Spell Vamp olmadan da öyledir.

Ayrıca sen Swain örneğini vermişsin, o Hero'nun Ulti'si zaten Spell Vamp olmadan da yeterince HP Regen veriyor. Veigar'a gelince, o Hero'yu oynayan, eğer cidden biliyorsa işi, yaklaşamazsın zaten. O yüzden ihtiyacı da olmaz. Dediğim gibi, Spell Vamp özelliği Akali gibi AP, AD, Hybrid Hero'lar için getirilen bir Item bence...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Katılmıyorum, Swain'de Ulti kullanamadan oyun bitirdik. Sona kadar açmadım Ulti'yi ilk defa oynadım çünkü. Ayrıca Veigar oynayan, evet, bilir yaklaşmayacağını. Fakat Spell Vamp ile yaklaşır, demek istediğim bu. Mage'ler Spell Vamp sayesinde atarlanıp, kafa kafaya girebilirler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı