Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

  • Evet

    Oy: 25 24,5%
  • Hayır

    Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

    Oy: 52 51,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Hocam. Vpsh uzantılı dosyalarım yardımcı olur musunuz? Doc. XLS olduğu için dosyalarım büyük boyutta dosyam maalesef yok.
Çevrimiçi şifreli.
 
@Murat5038 , teşekkür ederim. Peki yapılabilecek başka bir işlem yok mudur ? Diskin bir gün önceki kopyasını alabilme gibi veri kurtarma işlemi vs. yapmak mümkün müdür ?
 
Öncelikle merhaba, yazdıklarınızı tek tek okudum ve bilgisayardan pek anlamıyorum elimden geldiğince dosyaları toparlamaya çalıştım. Bilgisayarıma .moss uzantılı virüs bulaştı ve yedeklerim D:\ klasöründeydi. Virüs C'ye de etki ettiğinden mecburen format atmam gerekti ve .moss uzantılı yedeğim şu an D klasöründe. Virüs tüm dosyalarıma bulaşmış, bulaşmadığı tek bir dosya kalmadı elimde.

- Yazdığınız C klasöründe SystemID adlı bir dosya olmadığından onu ekleyemedim.
- Dediğim gibi şifresiz bir yedeğim olmadığı için onu da ekleyemedim.
Farbar sonucum RAR dosyasında eklidir. Zararlının bulunduğu dosya eklidir. Upload ediyorum, amatörlük yapmış olabilirim yardımcı olup yönlendirirseniz sevinirim Murat kardeşim. İyi çalışmalar.

 
Hocam iyi akşamlar. Nobu uzantılı virüs kaptık bunun çözümü var mıdır konuyu okudum ama ben mi anlamadım yoksa çöüzümümü yok belirtirseniz sevinirim.
Siz anlamamışsınız. Baştan aşağı tam olarak okursanız anlarsınız. Çözümü var mı yok mu orada istenen dosyalara bağlı.
Farbar sonucum RAR dosyasında eklidir. Zararlının bulunduğu dosya eklidir. Upload ediyorum, amatörlük yapmış olabilirim yardımcı olup yönlendirirseniz sevinirim Murat kardeşim. İyi çalışmalar.
Farbar'ı format atmadan önce istiyordum. Kimliğiniz çevrimdışı şifreli. Konuda ne anlama geldiğini bulabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda tekrar denersiniz yedek aldıysanız.
 
Konu hala aktif olup olmadığını bilmiyorum.Bende dosyaları copa uzantısına çeviren virüse yakalandım.
Programı çözmeye çalıştım sanal makinede ,hem vmprotect ile şifreli hem de anti-vm ve anti-debugger ile gizlenmiş sanırım.Şifreli şifresiz doyalar ve virüs programının kendiside mevcut.Çevrimdışı şifreli.Personel id 5sHsKew................GIOt1.
Tersine mühendislik ile çözülebilir mi bunu araştırıyorum. Fikriniz var mı bu konuda ?
Yazıda sorun varsa kusuruma bakmayın.
 

Geri
Yukarı