İyi günler ASUS VP249QGR monitöre sahibim.
Kısaca nasıl hem doğru çözünürlüğü yapıp 144 Hz ayarlayacağımı soruyorum ve normal çözünürlük kaçtır.
Monitör çözünürlüğünü attırınca 144 Hz seçeneği kayoluyor. 1.30 saatimi aldı çözemedim. Bilen varsa yardım olursa sevinirim.
Son olarak neden çözünürlüğü azaltınca kenarda boşluklar kalıyor.
Monitörün 1080p, yani 1920x1080 seçmen lazım görüntü ayarlarından.İyi günler ASUS VP249QGR monitöre sahibim.
Kısaca nasıl hem doğru çözünürlüğü yapıp 144 Hz ayarlayacağımı soruyorum ve normal çözünürlük kaçtır.
Monitör çözünürlüğünü attırınca 144 Hz seçeneği kayoluyor. 1.30 saatimi aldı çözemedim. Bilen varsa yardım olursa sevinirim.
Son olarak neden çözünürlüğü azaltınca kenarda boşluklar kalıyor.
Monitörün 1920x1080 ise ekranında o kadar piksel var. Çözünürlük düşürürsen seçtiğin piksel sayısına düşer ve kenarda boşluk artar.
HDMI mi yoksa DP ile mi bağlıyorsunuz?
Ekran kartı sürücüleri güncel mi?
Vga ile zaten vereceğini zannetmiyorum. DP var mı ekran kartında?Hocam ekran kartı sürücülerinin güncelliğine nereden bakarım VGA ile bağlı nedense HDMI ile bağlanmama sorunu var.
Ekran kartınız nedirHocam ekran kartı sürücülerinin güncelliğine nereden bakarım VGA ile bağlı nedense HDMI ile bağlanmama sorunu var.
Ndivia GeForce GT 740 hocamVga ile zaten vereceğini zannetmiyorum. DP var mı ekran kartında?
Ekran kartınız nedir
Vga ile 1920x1080 maksimum 85hz. Hdmi ile bağlamanız gerek.Ndivia GeForce GT 740 hocam
VGA ile 1920x1080 maksimum 85Hz. HDMI ile bağlamanız gerek.
Bozulmuş olma ihtimali var. Yine bi deneyin olmazsa yaptırabilirsiniz.Hocam teşekkürler ama HDMI ile bağlanmıyor. VGA çıkışını takmayıp HDMI'yı takarsam açılmıyor
Açılması için uzun süre beklemeli miyim?