Çözünürlük ayarı değişmiyor - 640 x 480 sabit

Gani Metin

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu sabah bilgisayarımı açtım Asus yazısı gelmedi. 10 sn geçtikten sonra Hoşgeldiniz ekranı geldi ve bilgisayar açıldı ama ekrandaki herşey büyümüş. Ekran çözünürlüğüne giriyorum fakat ekran çözünürlüğünde ekran kartını görmüyor. Altta resimde de verdiğim gibi ekran kartı çalışıyor ama işlev yok. Sanki anakartın dahili ekran kartı ile çalışıyor.

fotoğraf0066.jpg
fotoğraf0067.jpg
fotoğraf0068.jpg
fotoğraf0069.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben biosada erişemiyorum yazılımsal değil bence Ana Kart yanmış olabilirmi ? Hani gece elektirik gidip geldiyse yanmıştır belki ha ?
 
Türkiye de elektrik konusu malum, dans ediyor. Olabilir, ama bende kaç kere elektrik gitti geldi. Eski masa üstüm 9 yıllık, belki yüzlerce elektrik kesintisi oldu açıkken. Hiç yanmadı, sanmıyorum.
 
Hocam ben İnternet Cafe işletiyorum. Senin bilgisayarı en fazla 2-3 kişi kullanıyordur ama benimkileri 100'lerce kişi. 1 yıllık bilgisayarlar niye böyle yaptı anlamadım. Dün çok iyi çalışıyordu. Aldığım yere götürsem Garantiye girer mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı