M MYTD Femtopat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Yardım edebilecek var mı? Bilgisayar yavaşlamaya başladı ben de yeniden başlattım ama şu an çözünürlük değiştiremiyorum ve 1Hz gösteriyor monitörü. Valorant'a girerken de hata alıyorum. Görev çubuğunu da kullanamıyorum. Dosya Ekleri resim_2023-03-18_124249189.png 13,9 KB · Görüntüleme: 267
Yardım edebilecek var mı? Bilgisayar yavaşlamaya başladı ben de yeniden başlattım ama şu an çözünürlük değiştiremiyorum ve 1Hz gösteriyor monitörü. Valorant'a girerken de hata alıyorum. Görev çubuğunu da kullanamıyorum.
Çözüm claus 18 Mart 2023 Ekran kartını sürücünde sorun var muhtemelen. DDU ile silip ekran kartı sürünü yükler misin?
D DarkLegendREA Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 HDMI çıkartıp takın hocam değiştirin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023 Artı 0 Eksi
T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 Driver sorunu olabilir driver güncelle olmazsa sil temiz kurulum yap. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.647 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #4 Ekran kartını sürücünde sorun var muhtemelen. DDU ile silip ekran kartı sürünü yükler misin? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M MYTD Femtopat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 claus dedi: Ekran kartını sürücünde sorun var muhtemelen. DDU ile silip ekran kartı sürünü yükler misin? Genişletmek için tıkla... DDU ne oluyor tam olarak? terabayt dedi: Driver sorunu olabilir driver güncelle olmazsa sil temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Nereden silebilirim bi format attım bilgisayara düzelmedi hala DarkLegendREA dedi: HDMI çıkartıp takın hocam değiştirin. Genişletmek için tıkla... HDMI Yok VGA var çıkartıp taktım düzelmedi @claus profilinden buldum yaptım fakat şimdi de ekran kartımı görmüyor yardım edebilir misin? Artı 0 Eksi
claus dedi: Ekran kartını sürücünde sorun var muhtemelen. DDU ile silip ekran kartı sürünü yükler misin? Genişletmek için tıkla... DDU ne oluyor tam olarak? terabayt dedi: Driver sorunu olabilir driver güncelle olmazsa sil temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Nereden silebilirim bi format attım bilgisayara düzelmedi hala DarkLegendREA dedi: HDMI çıkartıp takın hocam değiştirin. Genişletmek için tıkla... HDMI Yok VGA var çıkartıp taktım düzelmedi @claus profilinden buldum yaptım fakat şimdi de ekran kartımı görmüyor yardım edebilir misin?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.647 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #6 Ekran kartı tam modelin ve işletim sistemin nedir? Artı 0 Eksi
KS KS M MYTD Femtopat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #7 claus dedi: Ekran kartı tam modelin ve işletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Dediğin işlemi yaptıktan bir 15 dakika sonra düzeldi çözünürlük teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
claus dedi: Ekran kartı tam modelin ve işletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Dediğin işlemi yaptıktan bir 15 dakika sonra düzeldi çözünürlük teşekkür ederim.