Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Daha önce de açtım yine açıyorum VPN'le açılıyor ama bir oyun sitesinde oyun açmak istesem açılmıyor öyle kalıyor bunu tamamen düzeltebileceğim bir yöntemi var mı? VPN kullanmak istemiyorum.
Daha önce de açtım yine açıyorum VPN'le açılıyor ama bir oyun sitesinde oyun açmak istesem açılmıyor öyle kalıyor bunu tamamen düzeltebileceğim bir yöntemi var mı? VPN kullanmak istemiyorum.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #2 Ekran görüntüsü paylaşsana soruna dahil.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #3 Paylaşayım hemen. Biraz bekleyin. Nedense bu site her zaman açılıyor.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 16 Ekim 2021 #4 DNS kaynaklı olabilir, değiştirmeyi deneyin. Güvenli internet gibi ucube bir hizmet aktif değil, değil mi?
DNS kaynaklı olabilir, değiştirmeyi deneyin. Güvenli internet gibi ucube bir hizmet aktif değil, değil mi?
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #5 Silinen üye dedi: DNS kaynaklı olabilir, değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... DNS'yi 2-3 defa değiştirdim.
Silinen üye dedi: DNS kaynaklı olabilir, değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... DNS'yi 2-3 defa değiştirdim.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 16 Ekim 2021 #6 Wesley_Sneijder dedi: DNS'yi 2-3 defa değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Hangi operatör?
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #7 Çoğu sitede böyle bir ekran geliyor. Dosya Ekleri ss.png 12,5 KB · Görüntüleme: 89
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #8 Cloudflare DNS kullanırken çok yaşıyordum bu sorunu daha sonra opendns geçmiştim ama ISS DNS sıkıntı olmamıştı acaba DNS kaynaklı olabilir mi?
Cloudflare DNS kullanırken çok yaşıyordum bu sorunu daha sonra opendns geçmiştim ama ISS DNS sıkıntı olmamıştı acaba DNS kaynaklı olabilir mi?
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #9 Silinen üye dedi: Hangi operatör? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum modemde TTNET yazıyor adında ZyXEL yazıyor. Bamard dedi: Cloudflare DNS kullanırken çok yaşıyordum bu sorunu daha sonra opendns geçmiştim ama ISS DNS sıkıntı olmamıştı acaba DNS kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi DNS'yi önerirsiniz peki deneyeyim.
Silinen üye dedi: Hangi operatör? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum modemde TTNET yazıyor adında ZyXEL yazıyor. Bamard dedi: Cloudflare DNS kullanırken çok yaşıyordum bu sorunu daha sonra opendns geçmiştim ama ISS DNS sıkıntı olmamıştı acaba DNS kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi DNS'yi önerirsiniz peki deneyeyim.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #10 Wesley_Sneijder dedi: Bilmiyorum modemde TTNET yazıyor adında ZyXEL yazıyor. Hangi DNS'yi önerirsiniz peki deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Opendns deneyin isterseniz.
Wesley_Sneijder dedi: Bilmiyorum modemde TTNET yazıyor adında ZyXEL yazıyor. Hangi DNS'yi önerirsiniz peki deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Opendns deneyin isterseniz.