Gençler merhaba. Yeni sistem toplamıştım fakat bazen oyunlarda cızırtılı ses geliyor. Ekran kartını değiştirmedim. Eskisini kullanıyorum. Hem ekran kartı hem işlemci için tek tek stres testi yaptım. Hiç ses gelmiyor ama oyunlarda geliyor. PSU'dan diye şüpheleniyorum ama nasıl anlayabilirim?
Şu anki sistem.
MSI B550 Gaming.
Vega 56 ekran kartı.
R5 5600 işlemci.
750W NZXT PSU.
Oyunlarda menü ve oyun içi geçişlerde çıkan ses ortaya çıkıp kayboluyorsa ekran kartından kaynaklı demektir. Ekran kartı ve PSU'ya kulağınızı dayarsanız sesin hangisinden geldiğini öğrenebilirsiniz.
Oyunlarda menü ve oyun içi geçişlerde çıkan ses ortaya çıkıp kayboluyorsa ekran kartından kaynaklı demektir. Ekran kartı ve PSU'ya kulağınızı dayarsanız sesin hangisinden geldiğini öğrenebilirsiniz.
Aga kasa cami açtım kulağımı dayadım PUBG de GPU güç kullanımı 165w ya da ona yakın değerler olunca ses geliyor PSU dan. Umarım değişim yaparlar video çektim
Benimki yük altında cırcır böceği gibi ötüyor. Değişim için teknik desteğe yazdım ama bakalım değişim yaparlar umarım yapmazlar ise kablo değiştirip bir de öyle deneyeceğim umarım ikisinden birisi olur.