Coil whine sesi nasıldır ve garanti karşılar mı?

talha.a

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Merhaba hocalarım, ekran kartımda oyuna girer girmez aşırı bir bağırıyor ve ince ıslığımsı bir ses geliyor, coil whine diye geçiyormuş sanırım, coil whine sesine örnek bir video gönderebilir misiniz ve garantiye göndersem karşılanır mı? Ekran kartı markası ASUS.

Virüs olma ihtimalini değerlendirdiniz mi? Arkada kaç tane uygulama açık vesaire?
Uğraşmak istemiyorum derseniz direk servise gönderin.

Hocam Kaspersky kullanıyorum her hafta 1 kere detaylı tarama yaptırıyorum cok nadir çıkıyor ama çıktığında bütün tehditleri siliyorum yarın kaç program açık diye bakarım.

ASUS tarafında hiçbir şekilde Coil Whine ilk 6 ay içerisinde değilse garanti tarafından müdahale edilen bir durum değil. Yaşamış biri olarak söylüyorum. 2 kez servise verdim ikisinde de normal deyip geri verdiler. Çareyi THH'de buldum fakat orada da Bilirkişi sayesinde aleyhime karar aldım. Bilirkişi sorunun olduğunu fakat az olduğuna dair rapor tuttu. Bence hiç uğraşmana bile değmez. Bir sonraki sefer ASUS kart almazsın olur biter. ASUS Türkiye rezalet bir hizmet sunuyor. Şu an Dual ekran kartımda ROG fanları var. Satmaya çalıştığımda millet niye böyle diye sorup durdu ben de bıkıp vazgeçtim. Yani anlayacağın kart sende kalsın yoksa daha kötü halde geri alabilirsin. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı