enesbezuhov
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Excalibur G870. Rtx 4050. 16GB RAM. i512450h
Herkese selam 3 aylık laptopumdan yaklaşık 1 haftadır vızıldama benzeri bir ses alıyorum. Bilgisayarı bakıma verdim iyice temizlendi ama hala ses devam ediyor. Fan yağı ile ilgili olabilir mi diye soracağım öncelikle. İkinci sorum ise coilwhine olup olmadığını nereden anlayabilirim tam olarak. MUX switchi Excalibur Control Center'dan sadede CPU'ya ayarladigimda da aynı ses devam ederse coilwhine değil demek midir? Ayrıca bunun çözümü için ne yapabilirim?
RTX 4050.
i5 12450H.
Excalibur G870.
Sorum şu ki: Teknik servise vermeli miyim? Versem nasıl bir süreç beni bekler? Ayrıca en önemlisi çözümü var mı? Her ihtimale karşı coilwhine değilse sizce sorun ne olabilir ve ne yapmalıyım? Bilgisayarın servis geçmişi yeni olmasına rağmen hayli kabarık profilimden ulaşabilirsiniz. Sizce direkt tüketici hakem heyetine mi başvurayım?
RTX 4050.
i5 12450H.
Excalibur G870.
Sorum şu ki: Teknik servise vermeli miyim? Versem nasıl bir süreç beni bekler? Ayrıca en önemlisi çözümü var mı? Her ihtimale karşı coilwhine değilse sizce sorun ne olabilir ve ne yapmalıyım? Bilgisayarın servis geçmişi yeni olmasına rağmen hayli kabarık profilimden ulaşabilirsiniz. Sizce direkt tüketici hakem heyetine mi başvurayım?
Son düzenleme: