Çok çirkinim, ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzün güzel dostum, kilo verirsen çenen de belirleşir. Vücut yaparsan da özgüven kazanırsın. Sana bakan hatunlar da çoğalır.
 
Çirkinlik görecelidir. Sen kendine güvenmeye bak. Öz güven sahibi erkekler kızların ilgisini çeker hep. Hiç demedin mi "ulan bu kız bu erkekte ne buluyor" diye?

Öz güven buluyor işte. Kafası çalışıyor, güzel cümle kuruyor, akıllı hareket ediyor, bir süre sonra göze batmaya başlıyor kalitesi. Kaliteli erkek seven akıllı kızları bulmak için bir fırsat bile olabilir bu. Sadece yakışıklısın diye gelecek kızdan ne hayır gelecek? Asıl daha az yakışıyken daha çok akıllıysan ve bunun için seni beğeniyorsa geleni seveceksin.
 
Konuyu açalı 2 sene olmuş. Sadece spora başlayıp saçına şekil verseydin böyle boş düşüncelerde olmazdın. Sende niyet yok ki, buradan tavsiye alsan neye yarayacak?
Bu arkadaş ya şizofren yada ilgi isteyen değişiklerden. 2 senedir aynı şeyi söylediğine göre kendisi yaş olarak büyükte, şizofreni ama haberi yok.
 
Arkadaşlar, dışarıda görseniz "bu tip ne, maymuna bak" diyeceğiniz bir kişiye burada çirkin değilsin tarzı şeyler demeye gerek yok. Herkes aynı şeyi görüyor zaten. Herif 2 senedir ilgi arıyor siz de aradığı ilgiyi veriyorsunuz. Yapmayın :D .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı