Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 18 Mayıs 2021 #31 Kendini geliştirmeye bak, yeni bir dil öğren, spor yap, hobi edin, ortalamaya göre çirkin olsan bile bakımlı ol. Gelecekten asla ümidini kesme.
Kendini geliştirmeye bak, yeni bir dil öğren, spor yap, hobi edin, ortalamaya göre çirkin olsan bile bakımlı ol. Gelecekten asla ümidini kesme.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2021 #32 William Crusader dedi: Bakmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Şaka sandım.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 18 Mayıs 2021 #33 Shimada Sensei dedi: Şaka sandım. Genişletmek için tıkla... Bence acı gerçeği söylüyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 18 Mayıs 2021 #34 Shimada Sensei dedi: Şaka sandım. Genişletmek için tıkla... Değil.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2021 #35 William Crusader dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... 89666 dedi: Bence acı gerçeği söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben eminim hayatında hiç kızla konuşmamışsınız.
William Crusader dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... 89666 dedi: Bence acı gerçeği söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben eminim hayatında hiç kızla konuşmamışsınız.
Hurma Ağacı Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #36 89666 dedi: Yazlığa gideceğim Allah nasip ederse Eylül'de polisliği kazanıp yatılı defolup gideceğim. Genişletmek için tıkla... Umarım kazanırsın İnşallah Amin. Böyle insanların yanında durman kötü.
89666 dedi: Yazlığa gideceğim Allah nasip ederse Eylül'de polisliği kazanıp yatılı defolup gideceğim. Genişletmek için tıkla... Umarım kazanırsın İnşallah Amin. Böyle insanların yanında durman kötü.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 18 Mayıs 2021 #37 Shimada Sensei dedi: Ben eminim hayatında hiç kızla konuşmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Tonla konuştum, gördüm, sosyal deneylere baktım. Kendinizle konuşuyorsunuz.
Shimada Sensei dedi: Ben eminim hayatında hiç kızla konuşmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Tonla konuştum, gördüm, sosyal deneylere baktım. Kendinizle konuşuyorsunuz.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 18 Mayıs 2021 #38 Shimada Sensei dedi: Ben eminim hayatında hiç kızla konuşmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Konuştum, ciddiye bile alınmadım.
Shimada Sensei dedi: Ben eminim hayatında hiç kızla konuşmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Konuştum, ciddiye bile alınmadım.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 18 Mayıs 2021 #39 Hocam karşınıza sanırsam hep kendini onurlu zanneden fakat karakteri olmayan insanlar çıkmış. İlla ki ilerde size gerçek dostluk edecek biri çıkacaktır. Bu kadar takmayın.
Hocam karşınıza sanırsam hep kendini onurlu zanneden fakat karakteri olmayan insanlar çıkmış. İlla ki ilerde size gerçek dostluk edecek biri çıkacaktır. Bu kadar takmayın.
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 18 Mayıs 2021 #40 Ahmet ERHAKAN dedi: Hayır çirkin falan değilsin. Günümüz kızları aptal aptal hareketler yapan konuşmasını bilmeyen millete hakaret eden erkeklerden hoşlanıyor. (Hepsi değil) Genişletmek için tıkla... Trafik cezam var moruk(!)
Ahmet ERHAKAN dedi: Hayır çirkin falan değilsin. Günümüz kızları aptal aptal hareketler yapan konuşmasını bilmeyen millete hakaret eden erkeklerden hoşlanıyor. (Hepsi değil) Genişletmek için tıkla... Trafik cezam var moruk(!)