Çok daha ucuza satılan termal içliklere güvenilir mi?

ErenM21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Spor yapan birisi olarak salonda genelde sweatshirt giymeyi çok sevmiyorum onun yerine tişört giymeyi tercih ediyorum ancak malum havalar soğumaya başladı ben de bu nedenle compression almak istedim ancak Decathlon'da orijinali 360 TL'ye satılırken Dolap'ta orijinal olduğunu iddia ederek bir sürü satıcı bunlardan satıyor. Alan var mıdır sizce güvenilir midir?

Dosya Ekleri

• IMG_20240117_153018.jpg
    IMG_20240117_153018.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_2024-01-17-15-32-07-474_com.dolap.android.jpg
    Screenshot_2024-01-17-15-32-07-474_com.dolap.android.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 110
Bu tarz ürünleri beli yerlerde yapıyorlar ve üzerine marka basıp Decathlon gibi bir yerde satınca otomatikman ürün "marka değeri" adı altında değeri yükseliyor. Satan kişi toptancı olabilirde.

En kötü kafam rahat edecek diyorsan 171 TL daha ver için rahat şekilde ürünü al.

Bu tarz ürünleri beli yerlerde yapıyorlar ve üzerine marka basıp Decathlon gibi bir yerde satınca otomatikman ürün "marka değeri" adı altında değeri yükseliyor. Satan kişi toptancı olabilirde.

En kötü kafam rahat edecek diyorsan 171 TL daha ver için rahat şekilde ürünü al.
İşte hangisine sorsam inatla etiketli ya da etiketsiz orijinal kipsta ürünü diyorlar.

O fiyat farkı içerisinde ürün yükleme, ürünü taşıma, çalışan maaşları ve dükkan kirası var. Eğer bu ürünü satan kişiler birinci elden toptan alıyorsa bunlara gerek kalmıyor.
Eğer alan ve kullanan biriyle denk gelirsem onla da konuşmak isterim dedikleriniz için teşekkürler. Genelde iade olup olmadığını soruyorum eğer bunlardan alırsam mağazada orijinaliyle karşılaştırabilirim.

Eğer alan ve kullanan biriyle denk gelirsem onla da konuşmak isterim dedikleriniz için teşekkürler. Genelde iade olup olmadığını soruyorum eğer bunlardan alırsam mağazada orijinaliyle karşılaştırabilirim.
Ben genelde sizin de dediğiniz gibi ürünleri alıyorum ardından ürünü satan bir yerden veya orijinal olduğundan emin olduğum bir ürün ile karşılatıyorum fark olmasa alamaya devam ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı