Çok dışlanmak

• Konuyu başlatan 328914
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 176
  • Görüntüleme 11.446
Ben konu başlatmaya çekiniyorum ancak biri bir şey sorduğunda ya da konu başlattığında çekinmeden cevaplayabiliyorum.
Aspergerlerde utangaçlık olur. Birde sosyalleşmek ister. Fakat genelde başarısızlık olur.

Birde çok dışlanırlar.

Geç evlilik otizm yapıyor.

Son düzenleme:
Merhaba, ben biraz içimi dökmek istiyorum. Hem sanal ortamda hem gerçek hayatta çok dışlanıyorum. Genelde içine kapanık kişiler arkadaş edinemez ben öz güvenli biriyim iyi anlamda genelde hep iyi bir insan olmayı hedefliyorum. Çevrem de hep öyle söylüyor ancak çok dışlanıyorum böyle olmak zorunda mı ki? Bu hayatın bir sınavı mı hiçbir zaman arkadaş ortamı geniş olmayacak mı ilerleyemeyecek miyim? Ne yapmam gerekiyor? Bunları düşünüp sessiz sessiz ağladığım da çok oluyor. 15 yaşına gireceğim genetik hastalığımdan dolayı boyum 1.51. boyumdan mı kaynaklanıyor bu yüzden mi dışlanıyorum? Bunları çekmek zorunda mıyım?

Dostum lise ortamında boyun yüzünden dislanmazsin. Arkadaş edinmek için kendine en yakın kişiyi bul ve onun ile yavaş yavaş konuş öyle yaparsan yakın zamanda arkadaş çevresi oluşturacağını düşünüyorum.

Ben çocukluğumdan beri böyleyim ki hayatımda hiç 2 3'ten fazla arkadaşım olmadı. 8. sınıfta tamamıyla dışlandım 1 tane bile arkadaşım yoktu ilkokul ve ortaokulumda maksimum 2 3 tane arkadaşım oldu. Şu an da 1 tane arkadaşım var sadece o da çoğu zaman beni satıp gidiyor.

Oyun oynuyorsan Steam'den ekleyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı