Çok fanlı kasa önerisi

  • Konuyu başlatan Mert Özdemir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 4B
M

Mert Özdemir

Ziyaretçi
Arkadaşlar sistem toplamıştım ancak daha almadım. Kasa'da takıldım bir yerde ben güç kaynaksız en yüksek 85 tl'lik bir kasa istiyorum ama bir türlü bulamadım üst alt ( alt fan şart değil ama olursa iyi olur ) yan işlemci hava akımı için ön ve arka'da fan yuvaları olan bir kasa istiyorum benim için bulabilir misiniz lütfen ? Çok lazım çünkü evim biraz dar soğutma iyi olsun istiyorum yani kısacası üst, alt, yan, ön ve arkada fan yuvaları olan en yüksek 85-90 arası bir kasa bulur musunuz ? Teşekkürler.
 
Merhaba ...
Öncelikle bütceniz istediğiniz kasa modellerine yetmiyor.En az 150 TL lazım ki,Oyuncu kasası önerebilelim.Çok fanlı demişsiniz sanırım oyuncu kasası türü bişey istiyorsunuz..
 
Arkadaşlar bir kasa varda ya ben önden girişi yok diye soğutma sıkıntısı olur diye işkillendim ama üstteki fanlarda insanı cezbediyor.

VATAN COMPUTER - ZALMAN - ZM-T2 MiniT S Kasa bu ama önden giriş olmaması ama üstte 2 fan oluşu birazda olsa soğutmayı tamamlar herhalde çünkü fanlar içeri üfleyecek.

VATAN COMPUTER - EVEREST - K2 MidT ATX S Buda var arkadaş önermiş internette bulamadım nerelerine fan takıldığını.


Arkadaşlar gönlüm everest'den yana gibi üstte fan var önde var arkada var ama işlemci çıkışı biraz kötü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş çok kararsız kaldım zalman ön giriş yok ama içeri 2 fan üstten üfler. Evereste ise üst ön arka yan var ama işlemci hava boşluğu biraz aşağıda gibi. İnadına yapıyorlar galiba. Everest alacağım galiba
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı