Çok fazla bilgisayar bu kullanıcı sürümünü hesaplarına erişmiş

Çözümü maalesef yok arkadaşlar, kendi açılırsa açılıyor. Eğer gayri resmi sitelerden bi hesap satın alımı yaptıysanız açılmaması normal. Birden fazla kullanıcı kullandığı için Origin çöküyor. 24 Saat içinde açılmazsa yeni hesap talep edin.


Çözüm olduğu söylenen, ama benim inanmadığım bir yöntem var. Her saat başı online girerek açılacağını söylüyorlar, ben yine de yeni hesap istemenizi tavsiye ederim. Eğer bu hata geçtiyse, ve bu kez oyna tuşuna basınca tepkisiz kalıyorsa oyununuz muhtemelen 12 saat içinde açılacak demektir.
 
Beyler o bekleyince kendi kendiliğine açılıyor ancak oyun Türkçe değil, onu ayarlamanın bir yolu var mı?
Hocam oyun yüklerken eğer Origin ise Türkçe seçtiniz mi ? Ve de Fifa launcherdaki dili Türkçe seçtiniz mi sol üst köşeden ?


Bu ikisi için cevabınız evetse versiyon farklarında dolayı böyle şeyler nadiren de olsa olabiliyor, iyi oyunlar.
Beyler o bekleyince kendi kendiliğine açılıyor ancak oyun Türkçe değil, onu ayarlamanın bir yolu var mı?
Benim 24 saati geçti, henüz açılmadı. Açılmayınca açılmıyor :(
 
Bende de bu hatayı veriyor oyunu Steam'dan aldım 250 TL vererek ama bu hata veriyor oyuna bir kere giremedim.
 
Benzer hatayı alanlar şunu deneyebilir;

1) Oyun dosyasının bulunduğu konuma gidin ve dosyaya sağ tık yaptıktan sonra kesin. Dosyanın C:\Program Files (x86), Origin Games kısmında olması lazım. Kestikten sonra C:\Program Files (x86) bölümüne atın.

2) Origin'i bilgisayarınızdan kaldırın ve sistemi yeniden başlatın.

3) Origin'i kurun. Kurulumdan sonra Origin tekrar oyunu indirmeye çalışacaktır, fakat burada iptal diyeceksiniz ve indirmeyi durduracaksınız.

4) Origin yüklendikten sonra kesip yapıştırdığınız dosyayı, C:\Program Files (x86)'dan alıp, tekrar C:\Program Files (x86), Origin Games'a atacaksınız.

5) Origin'e girin, yukarı sağdan oyun seçeneklerine tıklayın ve Origin dışı oyun ekle deyin. Buradan C:\Program Files (x86), Origin Games, FIFA 21 (exe dosyası), ya da hangi oyunda sorun yaşıyorsanız o oyununun kurulum dosyasını seçin.

Seçtikten sonra Origin'e yönlendirileceksiniz ve oyun listeye eklenmiş olacak. Tıklayıp oyna dedikten sonra Origin oyun dosyalarını doğrulayacak ve işlem tamamlanmış olacak.

Reddit'te sorunu bu şekilde çözmüşler. Umarım işinize yarar.

Origin dışı oyun yükleme rehberi videoda mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı: Eğer bahsi geçen dosyada başka oyunlar da bulunuyorsa onları da yedeklemeyi unutmayın. Yoksa hepsini tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz.

Bilgilendirme: Oyunu hesap olarak satın aldıysanız aynı uyarıyı almanız mümkün.

Eğer oyuna, daha doğrusu hesabınıza sürekli farklı bilgisayarlardan giriş yapıyorsanız, Origin hesabınıza kısa bir süreliğine (24 veya 72 saat) bekleme (Cooldown) süresi uyguluyor. Bu süreçte de buna benzer bir uyarı alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı