Çok fazla küfür etmeye başladım

MriSyrlex

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2020
Mesajlar
625
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
C:/Adana İmparatorluğu.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar hocalarım direkt konuya gireyim.

Yaşım 15 fakat bu aralar çok fazla küfür etmeye başladım. Hayal gücüm ile artık küfür etmeye başladım. Son 1 aydır ful küfür ediyorum durmaksızın aşırı sinirlenen bir insanım aile olarak genimizde var fakat ben artık arşa çıkmaya başladım küfürde. Kendime hakim de olamıyorum sinirden sinirlendiğim de bağırmak veya bir cisime vurmak istiyorum fakat zarar da vermek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Çok sorun olmaya başladı.

Son 1 aydır böyle olmuş bulunmaktayım her ne kadar irademi küfür konusunda yatıştırmaya kalkışmaya denesem de başaramıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam normaldir bende 13 14 yaşımda LoL'e başladığım zaman küfür etmeye başlamıştım kötü oynuyorum diye bana sövmelerine sessiz kalamadım ama zamanla azaldı artık nadiren küfür ediyorum.
 
Kardeş aynı yaştayız şunları yap ben bu şekilde küfür etmiyorum.
1-derin nefes al.
2-mümkünse içinden küfür et.
3-karsıdaki seni kızdırdıysa sen ona sanki küfür etkisi bırakacak kadar bir laf sokabilirsin.
Bence bunlar çok ise yarar yavaş yavaş fark edecenki küfür etmiyorsun.
Not: Valorant'a düşük lig te veletlerle uğrasan biriyim ve hiç küfür etmiyorum, düşün ne kadar işe yarıyor.
 
Eğer Müslüman'sanız bunun günah olduğunu düşünün, iğrenç bir şey olduğunu düşünün, küfür eden bir kaç sevmediğiniz insanı aklınıza getirin, onlara benzememek için etmemeye başlarsınız. Ayrıca resmi bir ortamda vs. ağzınızdan kaçırdığınızı düşünsenize? Ne kadar kötü olurdu değil mi? Küfrün size yaratabileceği küçük düşürücü ve korkunç durumları aklınıza getirin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı