Çok güzel olmak için ne yapılmalı?

Çok yanlış düşünüyorsun. Asıl Twitter kitlesi gibi hayata pembe ve Unreal bakıyorsun. Humanist bir bakış açısı, objektiften uzaktır.

Çok yanlış düşünüyorsun. Asıl Twitter kitlesi gibi hayata pembe ve Unreal bakıyorsun. Humanist bir bakış açısı, objektiften uzaktır.

Aynen kardeşim, evrimsel psikoloji sonucu doğurganlığı arttıran faktörler çekici geliyor di mi? En realistik ve objektif sensin.

Aynen kardeşim, evrimsel psikoloji sonucu doğurganlığı arttıran faktörler çekici geliyor değil mi? En realistik ve objektif sensin.

Çok yanlış düşünceler dostum. Hayatın refleksif bilinç dışı mekanik-endokrin faktörleri daha yüzüne vurmamış. En realistik ve objektif ben değilim. Var olan durumu yazdım sana, sen ise eyyam yapıyorsun...

İnce bel, büyük kalça ve göğüsler evrimselbiyoloji ve psikoloji le açıklanır. Bunlar major gerçekler.

Bu dediğin herkes için geçerli değilki. Bu dümdüz bir düşünce. Herkesin neyi sevdiğini veya neden hoşlandığını kim nereden bilecek? Piyasada güzel denilen dediğin de saçma geldi bana. Ben burada şunu sorarım; Kime göre neye göre güzel? Adamlar oraya çıkmış bir tane kadını dünya güzeli demiş, ben geliyorum ona bakıyorum. Kasiyerlik yapan kız ondan kat ve kat daha güzel misali. Ha belli bir toplum vardır, onlara sorarlar büyük bir kesim o majör gerçek dediğine katılır bir kısmı katılmaz. Saçma sapan bir şey yani bu. Ben başka bir mantık görmedim açıkçası...

İnsanlara resim atıyorum ve dedikleri şey sıradansın veya normalsin diyorlar. Güzelsin diyen binde bir çıkıyor. Çirkin de değilsin diyorlar. Ben çok kafaya takıyorum çok güzel olmak istiyorum.
Kimsenin beğenisine ihtiyacın yok. Kendine gel. Bir insan seni nasılsan öyle kabul etsin.

Bir gün seni dünyanın en güzel kızıymış gibi hissettirecek bir erkekle tanışacaksın zaten, bir kaç yıla kafana taktığın ne varsa unutacaksın, belli bir olayı uzun süre yaşarsan onu takıntı haline getirirsin, zamanla unutursun.

Zorbalık konusu ise seninle alakalı değil, seni zorbalayan insanlar senden iyi oldukları için mi seninle uğraştılar sence?

Hayatlarında öyle büyük bir boşluk var ki başkasını mutsuz ederek, onunla uğraşarak zaman geçirmeye ve kendini mutlu etmeye çalışan insanlar bunlar, sence böyle kişileri gerçekten ciddiye almalı mısın?

Bu kadar yazıyoruz da umarım troll konu veya fake değildir, en azından başka okuyan ve benzer şeyleri yaşayan insanlara rehber oluruz.

Ayrıca her insan "aşırı güzel" veya "güzel" olmak zorunda değil, öyle olsa tamamen tipsiz, çirkin dediğin bir insanın onca seveni olmaz değil mi?

Çoğu şey görecelidir, güzellik de bunlardan birisi sayılabilir bence.

Hani deriz ya "zevkler ve renkler tartışılmazdır", böyle şeyleri neden güzellik için de kullanmıyorsun ki?

Güzellik dediğimiz şey bununla beraber sadece yüz dediğimiz kısma da bağlı değildir, neden öyle olsun ki?

Güzel giyin, güzel kok, saçlarına güzel bak, hobi edin, fiziğine dikkat et, çevre edin, diksiyonunu geliştir, dik yürü

Sadece güzel olan bir kız düşün, diğer hepsinde berbat olsun ama, sence güzel olur mu?

Uzun lafın kısası başkaları sizi beğensin istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini yapın arkadaşlar, burnum kaşım kötü diye küsmeyin hayata lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…