Çok güzel oynayışa rağmen Valorant'ı kaldırmayan bir PC'ye sahip olmak

Eymo17

Centipat
Daha fazla  
Valorant'ı çok güzel oynuyorum ama iyi PC'm yok, Valorant'ı kaldırmıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC almalısın, alamayacak durumdaysan da yapacak bir seyin yok.

Valorant'ı çok güzel oynuyorum ama iyi PC'm yok, Valorant'ı kaldırmıyor. Ne yapmalıyım?

Bende bir aralar 50 FPS çok iyi oynuyordum. Yeni bilgisayar alınca ne heves kaldı ne iyi oynama, inşallah en yakın sürede bilgisayar alırsın.

Yapacak bir şey yok belki bu video işine yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Masaüstüyse güncelleme yapabilirsin, teknik özellikleri nedir bilgisayarınin?
İNTEL CORE İ5 8TH GEN 1.60GHz-1.80GHz
AMD RADEON 530
12GB RAM
1TB

Kral çok sağ ol yaptım ama işe yaramıyor.

CS 1.6 oynayabilirsin Valorant modu svler var ve bayağı sarıyor ben de eski bilgisayarımda öyle yapıyordum.
kral modu nerden bulabilirm

İNTEL CORE İ5 8TH GEN 1.60GHz-1.80GHz
AMD RADEON 530
12GB RAM
1TB
Güçsüz bir bilgisayarın yok sadece ekran kartın biraz güçsüz. İkinci elde gtx 1050 rx 560 benzeri bir kart fazlasıyla işini görecektir, 1000tl bütçe ile sistemin rahatça oyun oynatacak seviyeye gelecektir. Ama sanırım laptop bu, masaüstü değil bu yüzden upgrade mümkün değil ancak 720p'de rahatlıkla oynarsın. Eğer laptop termal bakımlarını uzun süredir yapmıyorsan bu yüzden düşük fps alıyor olabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bak aynı gpuyla 100 fps oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…