enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 6 Aralık 2019 #11 Ben de endüstrideyim ama sigara kokusu ve Çay Ocakları dışında bir sorunu yok .
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 6 Aralık 2019 #12 enes.wtp dedi: Ben de endüstrideyim ama sigara kokusu ve Çay Ocakları dışında bir sorunu yok . Genişletmek için tıkla... Yerlere göre değişiklik gösteriyor hocam, bizim "cezaevi" en kötünün en kötüsü.
enes.wtp dedi: Ben de endüstrideyim ama sigara kokusu ve Çay Ocakları dışında bir sorunu yok . Genişletmek için tıkla... Yerlere göre değişiklik gösteriyor hocam, bizim "cezaevi" en kötünün en kötüsü.
Mr.Durgut Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 197 7 Aralık 2019 #13 KırAtlıLiberal dedi: Yerlere göre değişiklik gösteriyor hocam, bizim "cezaevi" en kötünün en kötüsü. Genişletmek için tıkla... Hocam cezaevi nasıl oluyor onu sormuştum
KırAtlıLiberal dedi: Yerlere göre değişiklik gösteriyor hocam, bizim "cezaevi" en kötünün en kötüsü. Genişletmek için tıkla... Hocam cezaevi nasıl oluyor onu sormuştum
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 7 Aralık 2019 #14 Mr.Durgut dedi: Hocam cezaevi nasıl oluyor onu sormuştum Genişletmek için tıkla... Gerizekalı, ipsiz sapsız, fos kabadayıların, çakma süleyman çakırların olduğu yer.
Mr.Durgut dedi: Hocam cezaevi nasıl oluyor onu sormuştum Genişletmek için tıkla... Gerizekalı, ipsiz sapsız, fos kabadayıların, çakma süleyman çakırların olduğu yer.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 7 Aralık 2019 #15 KırAtlıLiberal dedi: Gerizekalı, ipsiz sapsız, fos kabadayıların, çakma süleyman çakırların olduğu yer. Genişletmek için tıkla... Herkesin nasıl arkası oluyor anlam veremiyorum. Endüstride okuyorum ama kavgam olsa tek başıma ölürüm herhalde
KırAtlıLiberal dedi: Gerizekalı, ipsiz sapsız, fos kabadayıların, çakma süleyman çakırların olduğu yer. Genişletmek için tıkla... Herkesin nasıl arkası oluyor anlam veremiyorum. Endüstride okuyorum ama kavgam olsa tek başıma ölürüm herhalde