Çok Oyunculu FPS Oyunu Önerisi

TheFreak

Kilopat
Katılım
20 Şubat 2015
Mesajlar
223
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bu dönem üniversitede epey yoruldum ve geçen yıl oynamaktan keyif aldığım FPS oyunlarını ara tatilimde oynamak istiyorum. Yalnız benim bilgisayarım güçlü bir bilgisayar değil. Özelliklerini aşağıya eklerim.
Geçen yıl Zula, Sabotaj, Black Squad, Ironsight gibi oyunları oynamıştım. Açıkçası bunlardan keyif veren sadece Zula'ydı ve o da bildiğiniz üzere sürekli para yatırmanızı istiyor.
CS:GO'yu ise ben beceremiyorum. Önümdeki adamı bile vuramıyorum yani, o derecede kötüyüm.

Ücretli ya da ücretsiz oyun tavsiyelerinize açığım. Ücretli olacaksa da lütfen çok pahalı olmasın.

Ekstra not: Rainbow Six Siege oyununun boyutu çok yüksek ve bu yüzden tercihim değil.

Sistem Özellikleri:

Nvidia GeForce GTX760 2GB
AMD FX6300
8 GB RAM (1888 MHz)
256 GB James Donkey SSD
1 TB 7200 RPM Harddisk

Şimdiden herkese teşekkürler.
 
  • Cyberpunk 2077.
  • Call of Duty Black Ops Cold War.
  • Doom Eternal.
  • Gunfire reborn.
  • Superhot: Mind Control delete.
  • Serious Sam 4
  • Bpm: Bullets per mınute.
  • Ultrakıll
  • Crysis Remastered.
  • Second extinction.

Cyberpunk 2077​

Çıkış tarihi: 10 Aralık 2020 / platformlar: Microsoft Windows, PlayStation 4, Stadia, Xbox One, Xbox Series X / yayıncı: CD project.
Cyberpunk 2077, geliştiriciliğini ve yayımcılığını CD PROJEKT RED'in yaptığı rol yapma türündeki bir FPS video oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4, Stadia, Xbox One, Xbox Series X gibi platformlarda çıkacaktır.
Oynanış: Cyberpunk 2077; güç, ihtişam ve vücut modifikasyonuna takıntılı bir megalopolis olan night City'de geçen açık dünya, aksiyon-macera ve FPS oyunudur. Hikaye moduna dayalı bu oyunda ölümsüzlüğün anahtarı olan eşi benzeri olmayan bir implantın peşinden giden paralı bir kanun kaçağı olan v karakterini oynuyorsunuz. Karakterinizin siber yazılımını, becerilerini ve oyun tarzını özelleştirebilir ve yaptığınız seçimlerin hikayeyi ve etrafınızdaki dünyayı şekillendirdiği geniş bir şehri keşfedebilirsiniz.

Call of Duty Black Ops Cold War​

Çıkış tarihi: 13 Kasım 2020 / platformlar: PC, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / yayıncı: Activision / metacritic: Puan yok.
Unutulmaz Black Ops serisinin devam oyunudur. Her yıl çıkardıkları gibi bu yılda muhteşem bir serüvenle oyunun duyurusu yapıldı. 5 farklı platformda oynanabilir olacak.
Oynanış: Black Ops Cold War, oyuncularını soğuk savaş'ın 1980'lerin başındaki değişken jeopolitik savaşının derinliklerine sürükleyecek. Oyuncuların doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, sovyet kgb karargahı gibi ikonik yerlerde dünya çapında savaşırken tarihsel figürler ve gerçek gerçeklerle yüz yüze geleceği sürükleyici tek oyunculu bir serüveni yaşatacak. Farklı silahlar ve farklı düşmanlar ile serüvene devam edeceksiniz.

Doom Eternal​

Çıkış tarihi: 20 Mart 2020 / platform: Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X ve S serisi, Xbox One, Microsoft Windows, Stadia / yayıncı: Bethesda softworks / metacritic: 88.
Doom Eternal, 2016'nın Doom'unun doğrudan devam oyunudur. ID software tarafından geliştirilen bu oyunda yaklaşık 8 farklı platformda yayına alınmıştır.
Oynanış: Doom Eternal, ileri seviye grafikler ile dizayn edilmiş muhteşem bir görüntüye sahiptir. Doom slayer olarak, cehennemin yaratıklarından intikamınızı geri almak için geri döneceksiniz. Mick Gordon'ın bestelediği muhteşem oyun müzikleri ile aksiyona doyacaksınız. Hem yeni hem de klasikleşmiş iblislerin ve canavarları, güçlü yeni silahlar ve yeteneklerle öldürürken boyutlar arasında savaşacaksınız.

gunfire reborn​

Çıkış tarihi: 23 Mayıs 2020 / platform: PC / yayıncı: Duo'yi
Duo'yi tarafından geliştirilen FPS türünde yer alan oyun şu anda erken erişim modundadır.
Oynanış: Gunfire reborn, FPS, roguelite ve RPG ile birlikte sunulan macera ve seviye tabanlı bir oyundur. Oyuncular, çeşitli yeteneklere sahip kahramanları kontrol edebilir, rastgele seviyeleri keşfetmek için rastgele düşen silahları kullanabilir. Bu oyun tek oyunculu veya dört kişiye kadar CO-OP ile oynanabilir.

superhot: Mind Control delete​

Çıkış tarihi: 23 may 2020 / platform: PC / yayıncı: Duo'yi / metacritic: 78.
Superhot, superhot Team tarafından geliştirilen ve yayınlanan bağımsız bir FPS oyunudur.
Oynanış: Dünyada oldukça popüler olan bu oyun, grafikleri kötü gibi görünse de aslında muhteşem bir oynanışa sahiptir. Biz hareket ettikçe ilerleyen bir ortamda düşmanları yenmeye çalıştığımız bir yapım. Bu garip oyun mekaniği eşliğinde gitgide daha zorlu bölümlere geçtikçe beyin yakmaya devam ediyor. Zaman sadece seninle birlikte hareket ediyor. Dört bir yandan düşmanlar akın ediyor. Giderek zorlaşan onlarca farklı çatışmada düşmanlarını vur, biç veya patlat. Oyunun sonuna yaklaştıkça daha da güçleneceksiniz.

Serious Sam 4​

Çıkış tarihi: 24 Eylül 2020 / platform: Microsoft Windows, Stadia, PlayStation 4, Xbox one/ yayıncı: Devolver digital / meta puanı: 68.
Serious Sam 4, croteam tarafından geliştirilen ve devolver digital tarafından yayınlanan yeni bir FPS oyunudur. Serious Sam serisinin yeni oyunu Serious Sam 4, 24 Eylül 2020'de yayınlandı.
Oynanış: Önceki oyunlarında olduğu gibi yine bütün canavarları yok ederek oyun sonuna doğru bir maceraya atılıyoruz. Gelişmiş grafikler ve daha detaylı oynanış ile hem oyunda olduğu gibi bu serisinde de oyuncularına muhteşem saatler yaşatıyor. Eline aldığı her silahı kullanan sam karakteri ayrıca önüne çıkan her karakteri de yok edebilecek yetenektedir.

bpm: Bullets per mınute​

Çıkış tarihi: 15 Eylül 2020 / platform: PC ve konsollar/ yayıncı: Awe ınteractive / metacriticı: 73.
Awe ınteractive takımı tarafından çıkartılan oyun 15 Eylül 2020 tarihinde oyuncuları ile buluşmuştur.
Oynanış: Oyunun sizden istediği mekanizm ateş ederken ritme uymanızdır. Eğer silahınız arkasında çalan müzikle uygun ateş etmezseniz veya hareketinizi ona göre yapmazsanız oyun sizlere ateş etmeyi ve hareket etmemizi engelliyor. Oyunun en keyifli yanıda burası eğer müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı seviyorsanız sizler için hazırlanmış muhteşem bir roguelike oyunudur. Müzik ve oyun birleştiğinde tabii ki oyunda hızlanıyor fakat o kadar da hızlanmayın, unutmayın oyun mekaniği ritim tutmak. Oyunun isminden de anlaşılacağı üzere bullets per minute aslında beats per minute kelimelerinden çağırışım yapılmıştır.

ultrakıll​

Çıkış tarihi: 3 Eylül 2020 / platform: Pc/ yayıncı: New blood ınteractive
Ultrakıll, Quake gibi klasik atıcıları, Doom (2016) gibi modern atıcıları ve Devil May Cry gibi karakter aksiyon oyunlarını bir araya getiren, hızlı tempolu, aşırı derecede eğlenceli bir FPS'dir.
Oynanış: Hareket halinde kalmak ve ölülerin, iblislerin ve diğer makinelerin acımasız saldırılarından kaçınmak için birçok hareket yetenekelerinizi kullanıyorsunuz. Bir çok düşmana sahip olduğunuz bu oyunda rakiplerinizi birden fazla varyasyona sahip silanlarla öldürün ve canınızı yenileyin. Oyunda bulunan gizli görevleri yapabilirsiniz. Oyunda ayrıca seviye bazlı yükselme sistemi mevcut ve böylece oyun sürekliliği devam ettiriyor.

Crysis Remastered​

Çıkış tarihi: 18 Eylül 2020 / platform: PC, PlayStation 4, Switch, Xbox one/ yayıncı: Electronic arts / metacritic: 70.

2007'deki Crysis oyununun remaster edilmiş hali olan Crysis Remastered, 16 Nisan 2020'de duyuruldu. Oyun Ray Tracing desteği ve geliştirilmiş grafik özellikleriyle piyasaya 18 Eylül 2020'de sürüldü. Crytek'in sitesinde, oyunun; yeni grafik özellikleri, yüksek kaliteli dokular ve Cryengıne'in Ray Tracing özelliğine sahip olacağı; PC, PlayStation 4, Xbox One ve Crysis serisine bir ilk olarak Nintendo Switch'te yayımlanmasının planlandığı belirtildi.
Oynanış: Klasik Crysis oyununun oynanışına ve hikayesine sahip bu oyun grafikleri geliştirilerek oyunculara tekrar sunuldu. Karakterinizi ve silahlarını güçlendirerek oyunun görevleri yapmanız gerekmektedir.

second extinction​

Çıkış tarihi: 13 Ekim 2020 / platform: PC, Xbox, one/ yayıncı: Electronic arts / metacritic: 70.
Dinozorlar ve insanların savaşına hazır mısınız? Second extinction, amacınızın gezegeni ele geçiren mutasyona uğramış dinozorları yok etmek olduğu gelişmiş bir FPS oyunudur. 3 farklı platformda yayınlanmıştır.
Oynanış: 3 oyuncuya kadar arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz bu oyunda çok sayıda düşmanı alt etmek için silahların, yeteneklerin ve becerilerin bir kombinasyonunu kullanarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Mutasyona uğramış dinozorlar insanlığı yok etti ve hayatta kalan birkaç kişi uzaya kaçtı. Kısa ama yoğun gerilla görevleriyle, uzman ateş ekibiniz işgal kuvvetini ayırmak için dünyaya geri gönderiliyor. Ekipmanlarınız ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz seviye bazlı bu oyunda hayatta kalmak için en gelişmiş yeteneklere sahip olun.

ve​

  • Counter-Strike: Global offensive.
  • Call of Duty: Warzone.
  • Valorant
  • Overwatch
  • Playerunknown's battlegrounds.
  • Apex Legends.
  • Team fortness 2
  • Tom Clancy's Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
  • Destiny 2
  • Battlefield V
 
  • Cyberpunk 2077.
  • Call of Duty Black Ops Cold War.
  • Doom Eternal.
  • Gunfire reborn.
  • Superhot: Mind Control delete.
  • Serious Sam 4
  • Bpm: Bullets per mınute.
  • Ultrakıll
  • Crysis Remastered.
  • Second extinction.

Cyberpunk 2077​

Çıkış tarihi: 10 Aralık 2020 / platformlar: Microsoft Windows, PlayStation 4, Stadia, Xbox One, Xbox Series X / yayıncı: CD project.
Cyberpunk 2077, geliştiriciliğini ve yayımcılığını CD PROJEKT RED'in yaptığı rol yapma türündeki bir FPS video oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4, Stadia, Xbox One, Xbox Series X gibi platformlarda çıkacaktır.
Oynanış: Cyberpunk 2077; güç, ihtişam ve vücut modifikasyonuna takıntılı bir megalopolis olan night City'de geçen açık dünya, aksiyon-macera ve FPS oyunudur. Hikaye moduna dayalı bu oyunda ölümsüzlüğün anahtarı olan eşi benzeri olmayan bir implantın peşinden giden paralı bir kanun kaçağı olan v karakterini oynuyorsunuz. Karakterinizin siber yazılımını, becerilerini ve oyun tarzını özelleştirebilir ve yaptığınız seçimlerin hikayeyi ve etrafınızdaki dünyayı şekillendirdiği geniş bir şehri keşfedebilirsiniz.

Call of Duty Black Ops Cold War​

Çıkış tarihi: 13 Kasım 2020 / platformlar: PC, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / yayıncı: Activision / metacritic: Puan yok.
Unutulmaz Black Ops serisinin devam oyunudur. Her yıl çıkardıkları gibi bu yılda muhteşem bir serüvenle oyunun duyurusu yapıldı. 5 farklı platformda oynanabilir olacak.
Oynanış: Black Ops Cold War, oyuncularını soğuk savaş'ın 1980'lerin başındaki değişken jeopolitik savaşının derinliklerine sürükleyecek. Oyuncuların doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, sovyet kgb karargahı gibi ikonik yerlerde dünya çapında savaşırken tarihsel figürler ve gerçek gerçeklerle yüz yüze geleceği sürükleyici tek oyunculu bir serüveni yaşatacak. Farklı silahlar ve farklı düşmanlar ile serüvene devam edeceksiniz.

Doom Eternal​

Çıkış tarihi: 20 Mart 2020 / platform: Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X ve S serisi, Xbox One, Microsoft Windows, Stadia / yayıncı: Bethesda softworks / metacritic: 88.
Doom Eternal, 2016'nın Doom'unun doğrudan devam oyunudur. ID software tarafından geliştirilen bu oyunda yaklaşık 8 farklı platformda yayına alınmıştır.
Oynanış: Doom Eternal, ileri seviye grafikler ile dizayn edilmiş muhteşem bir görüntüye sahiptir. Doom slayer olarak, cehennemin yaratıklarından intikamınızı geri almak için geri döneceksiniz. Mick Gordon'ın bestelediği muhteşem oyun müzikleri ile aksiyona doyacaksınız. Hem yeni hem de klasikleşmiş iblislerin ve canavarları, güçlü yeni silahlar ve yeteneklerle öldürürken boyutlar arasında savaşacaksınız.

gunfire reborn​

Çıkış tarihi: 23 Mayıs 2020 / platform: PC / yayıncı: Duo'yi.
Duo'yi tarafından geliştirilen FPS türünde yer alan oyun şu anda erken erişim modundadır.
Oynanış: Gunfire reborn, FPS, roguelite ve RPG ile birlikte sunulan macera ve seviye tabanlı bir oyundur. Oyuncular, çeşitli yeteneklere sahip kahramanları kontrol edebilir, rastgele seviyeleri keşfetmek için rastgele düşen silahları kullanabilir. Bu oyun tek oyunculu veya dört kişiye kadar CO-OP ile oynanabilir.

superhot: Mind Control delete​

Çıkış tarihi: 23 may 2020 / platform: PC / yayıncı: Duo'yi / metacritic: 78.
Superhot, superhot Team tarafından geliştirilen ve yayınlanan bağımsız bir FPS oyunudur.
Oynanış: Dünyada oldukça popüler olan bu oyun, grafikleri kötü gibi görünse de aslında muhteşem bir oynanışa sahiptir. Biz hareket ettikçe ilerleyen bir ortamda düşmanları yenmeye çalıştığımız bir yapım. Bu garip oyun mekaniği eşliğinde gitgide daha zorlu bölümlere geçtikçe beyin yakmaya devam ediyor. Zaman sadece seninle birlikte hareket ediyor. Dört bir yandan düşmanlar akın ediyor. Giderek zorlaşan onlarca farklı çatışmada düşmanlarını vur, biç veya patlat. Oyunun sonuna yaklaştıkça daha da güçleneceksiniz.

Serious Sam 4​

Çıkış tarihi: 24 Eylül 2020 / platform: Microsoft Windows, Stadia, PlayStation 4, Xbox one/ yayıncı: Devolver digital / meta puanı: 68.
Serious Sam 4, croteam tarafından geliştirilen ve devolver digital tarafından yayınlanan yeni bir FPS oyunudur. Serious Sam serisinin yeni oyunu Serious Sam 4, 24 Eylül 2020'de yayınlandı.
Oynanış: Önceki oyunlarında olduğu gibi yine bütün canavarları yok ederek oyun sonuna doğru bir maceraya atılıyoruz. Gelişmiş grafikler ve daha detaylı oynanış ile hem oyunda olduğu gibi bu serisinde de oyuncularına muhteşem saatler yaşatıyor. Eline aldığı her silahı kullanan sam karakteri ayrıca önüne çıkan her karakteri de yok edebilecek yetenektedir.

bpm: Bullets per mınute​

Çıkış tarihi: 15 Eylül 2020 / platform: PC ve konsollar/ yayıncı: Awe ınteractive / metacriticı: 73.
Awe ınteractive takımı tarafından çıkartılan oyun 15 Eylül 2020 tarihinde oyuncuları ile buluşmuştur.
Oynanış: Oyunun sizden istediği mekanizm ateş ederken ritme uymanızdır. Eğer silahınız arkasında çalan müzikle uygun ateş etmezseniz veya hareketinizi ona göre yapmazsanız oyun sizlere ateş etmeyi ve hareket etmemizi engelliyor. Oyunun en keyifli yanıda burası eğer müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı seviyorsanız sizler için hazırlanmış muhteşem bir roguelike oyunudur. Müzik ve oyun birleştiğinde tabii ki oyunda hızlanıyor fakat o kadar da hızlanmayın, unutmayın oyun mekaniği ritim tutmak. Oyunun isminden de anlaşılacağı üzere bullets per minute aslında beats per minute kelimelerinden çağırışım yapılmıştır.

ultrakıll​

Çıkış tarihi: 3 Eylül 2020 / platform: Pc/ yayıncı: New blood ınteractive.
Ultrakıll, Quake gibi klasik atıcıları, Doom (2016) gibi modern atıcıları ve Devil May Cry gibi karakter aksiyon oyunlarını bir araya getiren, hızlı tempolu, aşırı derecede eğlenceli bir FPS'dir.
Oynanış: Hareket halinde kalmak ve ölülerin, iblislerin ve diğer makinelerin acımasız saldırılarından kaçınmak için birçok hareket yetenekelerinizi kullanıyorsunuz. Bir çok düşmana sahip olduğunuz bu oyunda rakiplerinizi birden fazla varyasyona sahip silanlarla öldürün ve canınızı yenileyin. Oyunda bulunan gizli görevleri yapabilirsiniz. Oyunda ayrıca seviye bazlı yükselme sistemi mevcut ve böylece oyun sürekliliği devam ettiriyor.

Crysis Remastered​

Çıkış tarihi: 18 Eylül 2020 / platform: PC, PlayStation 4, Switch, Xbox one/ yayıncı: Electronic arts / metacritic: 70.

2007'deki Crysis oyununun remaster edilmiş hali olan Crysis Remastered, 16 Nisan 2020'de duyuruldu. Oyun Ray Tracing desteği ve geliştirilmiş grafik özellikleriyle piyasaya 18 Eylül 2020'de sürüldü. Crytek'in sitesinde, oyunun; yeni grafik özellikleri, yüksek kaliteli dokular ve Cryengıne'in Ray Tracing özelliğine sahip olacağı; PC, PlayStation 4, Xbox One ve Crysis serisine bir ilk olarak Nintendo Switch'te yayımlanmasının planlandığı belirtildi.
Oynanış: Klasik Crysis oyununun oynanışına ve hikayesine sahip bu oyun grafikleri geliştirilerek oyunculara tekrar sunuldu. Karakterinizi ve silahlarını güçlendirerek oyunun görevleri yapmanız gerekmektedir.

second extinction​

Çıkış tarihi: 13 Ekim 2020 / platform: PC, Xbox, one/ yayıncı: Electronic arts / metacritic: 70.
Dinozorlar ve insanların savaşına hazır mısınız? Second extinction, amacınızın gezegeni ele geçiren mutasyona uğramış dinozorları yok etmek olduğu gelişmiş bir FPS oyunudur. 3 farklı platformda yayınlanmıştır.
Oynanış: 3 oyuncuya kadar arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz bu oyunda çok sayıda düşmanı alt etmek için silahların, yeteneklerin ve becerilerin bir kombinasyonunu kullanarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Mutasyona uğramış dinozorlar insanlığı yok etti ve hayatta kalan birkaç kişi uzaya kaçtı. Kısa ama yoğun gerilla görevleriyle, uzman ateş ekibiniz işgal kuvvetini ayırmak için dünyaya geri gönderiliyor. Ekipmanlarınız ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz seviye bazlı bu oyunda hayatta kalmak için en gelişmiş yeteneklere sahip olun.

ve​

  • Counter-Strike: Global offensive.
  • Call of Duty: Warzone.
  • Valorant
  • Overwatch
  • Playerunknown's battlegrounds.
  • Apex Legends.
  • Team fortness 2
  • Tom Clancy's Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
  • Destiny 2
  • Battlefield V

Güzel FPS oyunlarıdır kafana yatan olursa YouTube'den videosunu izleyip indirebilirsin.
 
@naamikemal oyun önermeden önce bence adamın sisteme bir baksaydın. Adamınkinden iyi sistemim var ama önerdiğin oyunları patates ayarlarda açmaktan başka çare bulamadım ki ona rağmen oynatmaz. Anca CS, Valorant, Zula falan oynatır.
 
@naamikemal oyun önermeden önce bence adamın sisteme bir baksaydın. Adamınkinden iyi sistemim var ama önerdiğin oyunları patates ayarlarda açmaktan başka çare bulamadım ki ona rağmen oynatmaz. Anca CS, Valorant, Zula falan oynatır.
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar ama Yavuz Islyn hocamın da dediği gibi bilgisayarım diğerlerini kaldırmıyor. Kaldırsa zaten COD Warzone oynarım. PUBG'yi 60 fps civarında açabiliyor ama PUBG'yi oynamak istemiyorum çünkü atı alan üsküdarı geçti diyorlar. Yani herkes çok iyi oynuyormuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı