Çok paranoyağım

Hocalarim şu an kafamda bir tik cozdum gibi. Fotograf mevzusunu halletmistim kendi kafamda. Simdi bu anlattigimi da cozdum gibi. Kus olsa konusmazdi benimle. Kus olmasini gerektirecek bir durumda yok. Ha diyelim kustu yine de anlattiklarimi baskasina anlatmaz. Bunu dusunerek kafamda cozdum.

Hocam link atabilirseniz cok sevinirim.

Okuduğum kitap bu.
Video konusunda da YT de çok düşünmek falan yazsan Haluk Tatar gibi, Beyhan budak gibi kaliteli insanların kaliteli videoları karşına çıkar.

Hocalarim suan kafamda bir tik cozdum gibi. Fotograf mevzusunu halletmistim kendi kafamda. Simdi bu anlattigimi da cozdum gibi. Kus olsa konusmazdi benle. Kus olmasini gerektirecek bir durumda yok. Ha diyelim kustu yine de anlattiklarimi baskasina anlatmaz. Bunu dusunerek kafamda cozdum.

Hocam link atabilirseniz cok sevinirim.
Hocam ben sizi anladım sizin özelinizin,mesajlarınızı belki de fotoğraflarınızın yani bir arkadaşla aranızda geçenlerin 3. Bir kişiye/kişilere aktarılmasındsn korkuyorsunuz sanırım. Bu güvensizlik hissi zamanla geçer hocam. Umursamayın. Çok fazla umursuyor, üstüne gidiyorsunuz. Boşverin, kafanızı rahat tutun.

Hocam arada öyle takılıyoruz olaylara. Ben de çok yaşadım. Zaten yalnız biriyim genelde. Size tavsiyem zamana bırakmanızdır. Eskiden çok umursadığım hiç bir şeyi artık umursamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı