Çok saçma bir sebepten yeni geldiğim sınıfta dışlanıyorum

Fazla iyi olursan çoğu kişi bunun zayıflık olduğunu düşünüp üstüne gelir. Çok iyi olmana gerek yok herkese karşı. Eğer herkes böyle ise -bence herkes böyle değildir, senin gibi biri(leri) daha vardır- yalnız kalmak, sevmediğin kişilerle takılmaktan daha iyidir. Başka sınıflardan kişiler bulabilirsin. Belki de üst dönemlerden birisine denk gelirsin

Çokta dinleme burdakileri biraz okudum ama burdaki herkes nedense asosyal insanlar gibi geliyor gözüme. Okul açılınca onların yanına falan gidip kaynaşabilirsin tersleyeceklerini düşünmüyorum. Baktın onlar tersliyor o zaman başka sınıflardan arkadaş edin. Lise hayatı çok önemli bir etken eğer yalnız geçirirsen ileride aşırı derecede pişman olursun. Instagram üzerinden okuldaki insanları falan ekle istediğin kişiye yaz arkadaş olmak istediğini söyle. Ortamın olsun en azından.

Sana şunu diyebilirim benzer özelliklerimiz var ve kızla konuşmaya devam et erkeklerle de oyunlar olunca oyna yanı kızla ilişkini düşürmeden erkeklerle ilişkini yükselt emin ol daha çok işine yarayacak geri adım falan atma sen sadece kızla ileri gitme normal arkadaş gibi konuş.

Bende sosyal bilimler lisesindeyim ve galiba cennete düştüm herkes neredeyse benimle aynı siyaset, tarih ve oyunlara meraklılar sınıfta ki herkes çok iyi.

Çok üzüldüm be Discord kullanıcı adını atar mısın kullanıyorsan.

Tek tavsiyem biraz erkek ol. Yazdıkların bir erkek sözleri gibi değil. Hak edene hak ettiğini ver. Kabalaşana kabalaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…