Çok sevdiğim bir kıza açılamamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla sanaldan arkadaşsınız, üzgünüm ama bu işi unut dostum. Sanal bir ilişkinin mutlu mesut yürümesi tam bir mucize. Benimde bir arkadaşım sanaldan sevgili yaptı, kız o günün akşamında ayrıldı kendisinden. 😀
Bu biraz kızın karakterine bakıyor hocam konuştuğum kız bana diğer tüm kızları unutturacak kadar kusursuz geldi
 
Bir gün bir arkadaşım geldi benimle 2 3 aydır konuşmayan bir arkadaşım ve o kız dahil bizim olduğumuz sunucuya "salih sana aşık işte" dedi kız ise "ya öyle bir şey yok" dedi bu beni ilk kıran şey oldu.

Ülkemizdeki yıkık (burası küfür kabul etmediği için) elma kurularından birine denk gelmişin. İnsanın hayat enerjisini çeken elma kurusu ya aynısının farklı elma arkadaşına bende denk gelmiştim.

Beni de biraz anlayın lütfen çevremde herkesin bir sevdiği var bir aşkı var bir ben sapım ve de herkes sevdiği ile sevdiği oyunlara filmlere müziklere bakıyor ben ilk kez fuat ergin seven Shadow of the colossus Assassin's Creed seven bir kıza denk geldim bu saatten sonra unut demek için çok geç.

Ortak noktalarının var olduğunu düşünüyorsan ve bu konuda çekingen davranıyor davranma direkt özgüven patlamasıyla dene (abi tavsiyesidir).
Hiç yoktan açılamadım diye pişman olmazsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı