Yaklaşık 1 yıl önce SA:MP oyununda bir arkadaş grubuyla tanıştım ve benden büyüklerdi ben 16 yaşındayım oradakilerin hepsi 19-20-23 yaşlarında insanlardı, o kadar sami miydikki her gün sampa girip troll yapıyorduk eğleniyorduk kimse birbirine ağır bir şey demediği sürece alınmıyordu, ve onlardan küçük olduğum içinde abilik de yapıyorlar, bu en eğlendiğimiz dönem geçen seneki yaz ayıydı. Çok eğlenmiştik. Fakat okullar vs. açıldı biraz daha az görüşmeye başladık cidden şunu da fark ettim lisedeki arkadaşlarımdan daha sami miydiler daha düşünceliydiler. Lisede çoğu şey menfaat için gerçek bir dostluk olduğuna inanmıyorum, şu an şunu diyecekler olacaktır "ben lisedeyim dostum var" hayır yok çünkü o tanıştığınızın ilk dönemleri yüzünden sana samimi geliyor ama aranızda ki ufak tartışmada kimin ne olduğunu anlıyorsun, lisede sanki kendileri çok bir haltmış gibi başkalarını aşağılama oluyor. SA:MP'ta ki arkadaş grubumu lisede ki dostum dediğim adama söyleyince "velet misin, asosyal misin?" gibi cümleler söyledi, e demek ki senden daha samimi geliyor ki onlarla daha çok takılıyorum yani.