Çok sıkılmış laptop vidası nasıl açılır?

Makaleler
1
Evet aynısı benim başıma geldi internetten termal macun aldım ve laptopun vidalarını acmaya basladim 3 vida beni sinir etti o kadar tornavidayla zorladim bi şey olmadı neredeyse yalama oldu olacak nasıl sökerim ben bu vidayı yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler vidaları açtım, anakarta ulasdım ancak burda anakartı asıl tutan bir vida var gine bildiğiniz gibi bir insanevladı bu vidayı çok sıkmış ve çıkmıyor yalama olcak nasıl çıkarcam ben bunu? (Bu arada gördüğünüz gibi vida anakartın üstünde haldır huldur girişemem)

Dosya Ekleri

• IMG_20190127_222342.jpg
    IMG_20190127_222342.jpg
    195,9 KB · Görüntüleme: 184
Bence kullandığınız tornavida aşınmış ve vidaları yalama yapıyor. Geçenlerde aynı sıkıntıyı yaşadım. Başka bir tornavida denemenizi tavsiye ederim.

Ya da düz uçlu tornavida varsa onunla da deneyebilirsiniz.
Düz uçlu tornavida var ama vidanın içine sığmıyor tornavida

Hocam aklımda fikir var ama yapıp yapmamak size kalmış. Sert bir plastiği ısıtarak şekil alacak şekilde yumuşatıp vidanın şeklini alacak kadar vidaya bastırın ve hiç kaldırmadan soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra yavaşça çevirmeyi deneyin. Anakarta dikkat etmek gerekiyor.
Cetvel plastiği olur mu

Cetvel plastiği olur mu
0:30'dan itibaren videodaki şekliyle. Cetvel plastiği hemen çatlayıp kırılabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı