Çok sıkmayan hikayeli oyun önerisi

Tenseii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba PC alalı çok olmadı. sadece Spider-Man oyunlarını ve TLOU oynadım. fiyatı fark etmez mümkünse oynarken çok sıkmayan başyapıt dediğiniz hikayeli oyun önerilerinize açığım.

God of War, Mafia serisi olabilir. Mafia serisi hiç sıkmıyor ve tadında oynamalık hikâye oyunu olduğunu da söyleyebiliriz. Mafia 1 ve 2'nin Definitive Edition sürümünü oynayabilirsiniz.

Merhaba PC alalı çok olmadı. Sadece Spider-Man oyunlarını ve TLOU oynadım. Fiyatı fark etmez mümkünse oynarken çok sıkmayan başyapıt dediğiniz hikayeli oyun önerilerinize açığım.

The Elder Scrolls v: Skyrim, Red Dead Redemption 2, Elden Ring, God of War [başyapıt değil ama güzel], Sekiro: Shadows die twice, Dead Space {2008 veya remake başyapıt değil ama çok da kötü değil}, Mafia: Definitive Edition daha fazla öneri istersen ben buradayım.

Kesinlikle God of War, oyunu aldıktan sonra kesintisiz oynadım ve 25 saat civarı bir sürede bitirdim. Eğer oyunu alacaksanız ve GoW serisinin hikayesini bilmiyorsanız ilk önce hikayeyi öğrenmenizi şiddetle tavsiye ederim, hikayeyi de kavrarsanız oyunun neredeyse kusursuz olduğunu görebilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı