Çok ucuza oyun hesabı satın alma

Merhaba,

Oyunları çok pahalı buluyorsunuz farkındayım, korsan oyunların da birçok sorunu var ve yüklemek etik değil.

Örneğin korsan oyun indirme hızı Steam, Epic, Origin, Uplay gibi sağlayıcılardan daha yavaş oluyor ve yüklediğiniz dosyada virüs olabiliyor ya da oyun çalışmıyor.

Bu yüzden kimse korsan yüklemesin.

Bunun dışında esas konuma geleyim, belki çoğunuz bilmiyorsunuzdur fakat oyun hesabı satan siteler var ve çok çok ucuza...bu siteleri tek bir çatı altına toplayan bir platformdan bahsedeyim.

gamepazarı: çeşitli mağaza ve satıcıların olduğu, puan verilebilen, yorum yapılabilen sayfadır. Satıcı puanlarına göre güvenilirlik seviyelerine bakarak gönül rahatlığıyla oyun alabilirsiniz.
Ben buradan neredeyse piyasadaki tüm oyunları sorunsuz bir şekilde aldım,
Cyberpunk 2077 alıp bitirdim ayrıca satıcı RDR2 hediye etti.

Örneğin aldığınız hesabın içinde başka oyunlar da çıkıyor, ben ilk alışverişimde 5₺'ya The Crew almıştım. İçinde 32 adet oyun vardı, AC serisi vs.

Sistemleri sanırım Xbox aile hesabı, Steam aile hesabı mantığıyla çalışıyor. Hesaba oyun alıp o hesabı herkese satıp ortak kullandırabiliyorlar, Online oynandığında sorun olabiliyor o yüzden oyunları indirip offline olmanız gerekiyor.
 
P ile başlayan bir Rus sitesinde çok fazla çalıntı hesap satılıyor. O hesapları alıp Türkiye'de satan satıcı çok fazla. Korsandan bana göre bir farkı yok. Ayrıca paranızı vermenize rağmen hesabın elinizden gitme ihtimali de yüksek. Ucuza hesap satımını tavsiye etmiyorum. Bir hesabı çok kişiye satıp güvenli şekilde kullanılmasını sağlayan bir yöntem var o benim dediğimden ayrı onun hakkında bir şey demiyorum.

Büyük ihtimalle o dediğinizi de yapıyorlar çünkü bir keresinde Rus boksörün hesabını kullanıyordum🙂 sonra hesabın sahibi şifresini değiştirdi ve satıcıyla tartıştım. Sonra yeni hesap vermişlerdi. O hesapta da farklı oyunlar vardı ama genel olarak güvenilir, şu an 10 tane hesap aldıysam 3 tanesinde sorun yaşadım onu da yeni hesap verip düzelttiler.
Hesap olarak mı veriliyor, aile paylaşımı ile mi oynayabiliyoruz?

Origin ve Uplay için hesap veriyorlar, Steam için aile hesabı tarzı bir şey.

Dipnot: Steam'de Online oyun açıp yayınla derseniz muhakkak farklı bir kullanıcı trollüyor ve oyunu kapatmanızı engelliyor o yüzden kesin offline girin.
Online oyun oynamayı geçtim de örneğin Assassin's Creed: Valhalla gibi bir oyunu 20 ₺ ödeyerek sorunsuz oynayabilme fikri bana pek de güven vermiyor. Sizce bu hissiyat yersiz mi?

10₺ verdim Assassin Creed walhalla, Far Cry 5 aldım.

Türkçe yama kurdum ve sorunsuz oynuyorum şu an :)
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210306_184111.jpg
    IMG_20210306_184111.jpg
    230 KB · Görüntüleme: 54

Yeni konular

Geri
Yukarı