Çok utandığınız bir anı

Normal hocam ben de lol'e 1000 TL üzeri harcama yaptım. Bir kere yatırınca devamı geliyor maalesef.
İnsan aldıkça daha çok hırslanıyor. Hırs da iyi bir şey değil kötü şeylere sebep oluyor. Ailenin sana güvenmemesi çok ağır bir ceza.

Okulda merdivenlerden inerken düştüm. Herkes beni kaldırırken, artist artist hareketler yapıp tamam tamam iyiyim dedim, sonra artist artist yürümüştüm. Onu bunu bıraktımda kafama yapışan sakızı niye kimse söylemedi?

Benim değil de kuzenimin başına geldi. Köyde bayaaaaaa dik bir yokuşta araba park edilmişti eve dönücektik hava kararmıştı akşam üzeriydi işte. Biz küçüğüz tabii o zamanlar 4'e 5'e falan gidiyoruz birbirimizi kovalıyoruz falan. Öyle böyle derken kuzenim de o zamanlar bayağı tombuldu yani top gibiydi. Ayağı takıldı ve geriye doğru top gibi yuvarlandı. Yuvarlanırken de bildiğin birisi yolun kenarına büyük tuvaletini kondurmuş ve evet insan dışkısıydı hayvan kedi köpek falan değildi. Çok gülmüştüm o zamanlar karnım ağrımıştı. Yol boyunca aynı arabada olduğumuz için kokusunu da çekmiştim 1 saat boyunca.

Eminim hepimizin çok utandığı bir anısı vardır. Sizde anlatın hem konuşuruz hem ben de arada bir iki anımı anlatırım. Eğlenceli olur.

Arkadaşımın birisi aşırı alkollü sekilde bir topluluğun yanına gidip dans etmisti. Ustelik kızlı erkekli bir topluluktu sanirsam. Sevgilileriyle takılıyorlardi. Orada kendimden utandım. Bu ani bir daha yaşamamak icin muhabbeti azalttim ve tahmin edin ne oldu. 2 gün sonra mahallede top oynarken tshirt çıkarıp duvarları yumrukladı. Her gecen bana bu ne yapıyor dedi ve her soruldukça yerin dibine girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wolfteam'a 2018 de mobil ödeme ile yatırıyordum, sanırım toplam 130 TL yatırmıştım, bedavaya geliyor sanıyordum. Ah be küçük çocuk.

Beden dersinde üstümüzü giyerken bir anda kadın sınıf hocası kapıyı açtı, baktı 3 sn neyse ki ben bitirmiştim. Kapının dibinde soyunan çocuk don atletle duruyordu. Bende agzimdan kaçırıp arkadaşıma **** mu var bakıyor bu demiştim.

Ortaokuldayken sevdiğim kızın Harry Potter hayranı olduğunu öğrendiğim için Harry Potter temalı tablo almıştım, arkadaş götürmüştü ve çöpe attığını söyledi. Sonra ben de İstiklal Marşı'nda direk kendim gidiyim de açılayim dedim. Orada tipimle alay etmişti ve aşırı utanmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…