Çok utandığınız bir anı

Geçen sene, arkadaşlarla burger kinge gitmiştik. Ben de menüleri pek bilmiyorum bi arkadaş kafam kadar burger almıştı, ben de bi anda OHA BU NE diye bağırmıştım. Müşteriler dik dik bana bakmıştı. Halbuki normalde öyle biride değilimdir.

Ortaokuldayken tabletimin ve telefonumun içindeki resimler otomatik Google Drive yedeklenmiş arkadaşlarımla konuşmalarım sevgilimle tartışmalarım çok utanç verici her gördüğümde kendime hakaret ediyorum.

Lise 1 ya da 2'de pantolonum indirilmişti. Nasıl oldu hatırlamıyorum ama hoca geldiği anda hem de, çok kötü bir gündü...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazlıkta tanıdık marketin yanında alkollü ve gazlı içecek karışımları tüketiyorduk. O dönemde yakınlaşır gibi olduğum kız markete geldi. Kızla biraz konuşmak için çocuk parkına gittik, yürüdük diye herhalde mide bir hareketlendi. Kızla konuşurken aramızda 40-50 cm mesafe var, yüzüne doğru konuşmanın arasında aniden geğirdim. İçeceklerin gazıyla çok yüksek ve uzun ses çıktı. Hiç bozmadan konuşmaya devam etmeye çalıştım. Kız da gülmemeye çalısıyordu. Kendini tutmaktan yüzü gerildi, kıpkırımızı oldu. Sonunda dayanamadı deli gibi kahkaha attı.

Bir gün okuldaydık 6. sınıftaydım ve çoğu şeyin anlamını bilmiyordum. Ders beden eğitimi hocalar falan maç yapıyoruz, müdür müdür yardımcısıda bizleri izliyor. 3 4 tane net gol pozisyonu kaçırdım ve anlamını bilmeden cena**tim diye bağırmıştım. Herkes bana bakmıştı hocalar, arkadaşlar tekrar söylesene dedi " bende bağırarak cena**tim" dedim. Müdür gözüme pis pis baktı ve sonra bir anda hepsi gülmeye başladı. Sonradan cena**tin ne olduğunu öğrendiğimde utancımdan yerin dibine girdim. Ne zaman aklıma gelse kafamı yastığın altına gömüp haykırırım.

Ortaokul da Çok sevdiğim.bir kız vardı, ama cidden seviyordum o zamanda cahil im tabi Kız la aramız çok iyi değildi bı keresinde kız ile tam konuştuk falan kızın insta sini isticem dedim kendime, gidip istedim Sude Instagram kullanıyormusun diye, bana sanane ya dedi ahgg ne o zaman utançtan tamam diyip gitmiştim.

Ortaokul zamanımda sıranın altından kalemimi alırken bir arkadaşım şaka diyerekten ibneliğine kafamın üstüne oturmuştu. Ben de tüm gücümle bağırarak küfür ederken hoca kapıdan içeri girmişti. Bir de lise 10.sınıf zamanında teneffüs bitimine doğru kapıdan sınıfa girerken arkadaşlarım bir anda beni asker uğurlaması yapar gibi 10 kişi havaya kaldırıp tezahürat yaparken müdür yardımcısı gelmişti. "oğlum siz iyi misiniz diye"

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzülsem mi, gülsem mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…