Çok utandığınız bir anı

Ben de anlatıyım bari bu anlattığım olayın olduğu gün başka bişi daha olmuştu onu da anlatırım.
Üstünden yıllar geçti ama aklımda. 1. ya da 2. sınıfın sonu olması lazım. Hoca ezberim iyi diye yıl sonu gösterisi için piyes ezberletmişti. Bi kızla birlikte yapacaktık piyesi. Ama kızdan nefret ediyodum falan neyse işte. Ben kendi kısmımı okudum bitirdim herhalde gazımı alamadım kızın okuycağı kısımları da okudum. Öğretmenim bana bakıyo kız bana bakıyo. Hayır bide onun kısmı okuduğumu da bi 5 10 saniye sonra farkettim.

Ortaokul 6. sınıftım, biz hep merdivenden kayıyorduk. Müdür de demiş biz merdivene zımpara gibi bir şey koyalım kayanların pantolonu yırtılsın. Onu da farketmeyip biz tam gaz koşa koşa gidiyorduk ve tam atladığım zaman onu farkettim...

İlkokulun ilk günü, annemin beni park yerine bu seferlik başka bir yere götürdüğünü sanmıştım. Bunun tek seferlik olduğunu düşünüp hayatım boyunca bir daha asla bu insanları göremeyeceğimi sanmıştım. O kadar sıkıcıydı ve o kadar yaramaz çocuklar vardı ki sınıfın ortasında bağırarak garip garip küfürler etmiştim. Gerçeği öğrenmem zaman almadı. 16 seneymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…