Çok utandığınız bir anı

Eminim hepimizin çok utandığı bir anısı vardır. Sizde anlatın hem konuşuruz hem ben de arada bir iki anımı anlatırım. Eğlenceli olur.

Uzak bir akrabam var, çocukluğumda sürekli beni evden çağırırdı sokakta oynayalım diye ama zeki bir çocuktu. Güveniyordum kısaca çocuğa, neyse bana bir gün tutturdu bir akrabama götüreyim seni diye. Ben de istemedim ama yolumuzun üstü bir şekilde uğradık, baktım ev aşırı lüks bildiğin villa. Her şeyi var havuz hariç. Kapıya vardık, kapıda zil var ama çalışıyor muydu emin değilim basmadık galiba. Kapıya vurduk diye hatırlıyorum onlar vurmamıza rağmen çıkmadılar diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir oraları net hatırlamıyorum çünkü çocuğuz sonuçta gücümüz de belli vursakta duyamayabilirler ama akrabam kapı açılmayınca uzun bir süre içeri daldı ve ben de arkasından girdim içimde yanlış yaptığımıza dair hisler vardı. Akrabam girdiği için ben de sorun olmaz deyip arkadan takip ettim onu. Neyse ben solda o sağda ilerlerken salonda sol odada ona bakmamama rağmen bir genç kız bağırdı hemen kafamı çevirdim oysa kapıyı açık bırakmış ve çıplaktı niye kapıyı açık bırakırsın ki? Kısa bir bakıştık zaten ilk o bizi gördü bağırdı sonra biz tabii kaçtık. İyi niyetle girmemize rağmen şikayete geldiler ama sorun bizim eve gelmeleriydi, suçun bende değil akrabamda olmasını söylememe rağmen suçlu ben oldum. Eve ailesi gelince ne kadar utanmıştım size anlatamam kıpkırmızıyım resmen travma sebebi amacım kesinlikle kıza bakmak değildi taş çatlasın 12 yaşımdayım. Akrabam ile şu anda zaten görüşmüyorum ama görüşsem direkt açacağım konu budur.

Son düzenleme:
4 5 sene önce ortaokul 6 sınıftayken herkesin gözü önünde sıradan atlamıştım ve pantolonum yırtılmıştı sınıftaki tüm herkes gülmüştü okuldan soğmuştum.

İlkokul 2.sınıfta büyük lavabom çok aşırı geliyordu ve ben o zamanlar okul tuvaletine gitmiyordum. İçimde çok tuttum derken dayanamadın ve altıma s*çtım ve butun sınıf leş gibi koktu ve ders basladıgı için oturmak zorundaydım, oturunca da buyuk tuvaletimin ustune oturdum.
Buyuk tuvalet ezildi ve sınıftaki herkes burnunu kapatarak geziyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçükken su yerine rakı içmiştim. (5-6 yaşındaydım) aslında utanma nedenim akrabalar bir yerden nasılsa duymuş bende utangaç olduğum için bir şey diyemiyordum.

Bir keresinde beden dersinde stadyumda oturuyordum. Uykum vardı bayağı önüme bir kız grubu oturdu. Sonra aralarından biri bana dönüp nasılsın dedi, ben de iyiyim sen nasılsın dedim, o da iyiyim dedi. 5 dk sonra arkadaşlar geldi olum dedi önüne oturanlar stajyer hocası ne yaptın sen dediler, o an çok utandıydım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı