Çok utandığınız bir anı

Avm'de altıma işedim. Detay vermeyeceğim ama inanılmaz bir olaydı. Ben bile inanamıyorum.

Son düzenleme:
@328914 evet hocam sahneye alalım.

Yok hocam, o yaşta rakı içsem kusmaya kadar gelirdim herhalde.
En utanç verici anım
1- technopatte açtığım her konunun +18 olduğunu forumun %40'ının bilmesi

2- Anime kızı sevgilimin yanında @steelumut'a aşkımı ilan ettim.

Şaka bir yana, yaşadığım en utanç verici olay bir gün okulda tiyatro düzenlenmişti. Bende ölü asker rolünde oynuyordum. Sırt üstü yattım bi baktım herkes videomu çekiyor sonra içlerinden biri videoyu gösterdi benim bir taraflarım biraz fazla çıkmış😅 istemsiz yere oldu yemin ederim. Anime kızlarını düşünmüyordum hayır!
@429065 @steelumut mesajı düzenledim. Düzenlenmiş halini okursunuz asıl utanç verici olay bu.

Son düzenleme:
@AYDNd hocam vardır sizde bir şeyler :D

Ya bir sürü komik şey vardır da hatırlamıyorum çoğunu. Bankada çalışırken ilk sene AVM şubesindeydim bir bankanın. Hafta sonu cumartesi yoğun olur neyse içeri iki abla girdi gişeye yaklaştı ben de önümdeki müşteri ile ilgileniyorum. Dedim abla girişten numara alın yardımcı olayım numara olmadan yardımcı olamıyorum. Neyse bir müşteri iki müşteri içeri numaratörde müşteri gözükmüyor abla 1 tane kalmış dedim abla numara almamışsınız ben kimse yokken yine yardımcı olayım size numara ben alayım dedim. Yok yok arkadaş almaya gitti dedi. Dedim nereye ne almaya gitti. Dışarı AVM girişine numara almaya gitti dedi. Lan güleceğim gülemiyorum da kadının yanında. Git ablayı çağır abla bak bu numaratörden alacaktı numara dedim kadın da o arada geldi diyor numara yokmuş dışarıda. Neyse ben aldım numara işlemini yaptım ama ne güldüm sonradan anlatamam. Bak 2. numaratör olayınıda yazayım aklıma geldi yazarken. Yine mesleğin başlangıcındayım şube küçük diye aynı AVM içinde başka dükkana taşınıyoruz. Diğer şube tamamlandı bilgisayarlar söküldü hiçbir elektronik eşya, vs kalmadı bir numaratör bile yok. Biz de başında duruyoruz 4 kişi mesai bitti bitecek gideceğiz eve sohbet ediyoruz o esnada da dolaplar sökülüyor. Bir abla girdi içeri aynı abla degil korkmayın. Neyse etrafa baktı gişeye gitti geri geldi o sırada matkapsesi vs dolaplar sökülüyor. Demez mi numara nereden alıyoruz. Biz de birbirimize baka kaldık bir daha ısrarla sordu numara nasıl alacağım diye. Dedim abla hiç mi etrafına bakmıyosun şube yok? Taşınıyoruz nasıl işlem yapacaksın? He ben de oturuyonuz sanıdım dedi ve gitti. Buna da bayağı gülmüştüm. 🤣

İlk kez Hackintosh kuracağım zaman Sosyal'de EFI dosyası neden flaş diskimde yok diye sorgulamıştım. EFI dosyasını kendimiz indiriyormuşuz.

Dinciyle girdiğimiz ufak anlamsız tartışma. Kimin cahil olduğunu çok güzel belli edip sınıfa rezil etti sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı