Çok utandığınız bir anı

Bunu filme döküp bir "siteye" ekleyelim. Para kazanırız.

Yok hocam ben dersimi fazlasıyla aldım.

Bir başka utanç dolu anımda 8. sınıfta dersahane zamanları parkta ki uzun bir su göletinin üzerindeki küçük taşlardan geçip yolu kısaltıyorduk. 1 gün arkadaşla o taşların üzerinden geçiyorduk ki, meğerse onlar taş değil kuş pisliğiymiş. Artık o kadar fazla suda durmuşlar ki taş rengini almışlar. Ben tamamen suyun içine düşüp kuş pisliğine bulandım. Evimde uzaktı ve sadece 25 kuruşum vardı üstüm pislikli ıslak ıslak dolmuşa binip abi param yok deyip binmiştim herkes bana bakıyordu. Arkadaşımda gülmekten beni sudan zor çıkarmıştı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir anım daha aklıma geldi. Bundan 3 4 yıl önce Turkcell mobil ödeme kullanarak bir tane mobil oyuna toplam 7000 TL harcama yapmıştım. Limit 2000 TL ydi her ay ben 5 ay boyunca 2000 2000 götürmeye devam ettim. En son babam yakalayınca az daha beni evden atıyordu. Babam öğrendiğinde hayatımda en utandığım olaydı. Annem olmasa şuan ya ölmüştüm ya da şuanki evimde değildim 😅 Artık babam asla yanımda bulunsun diye bana para vermiyor güvenleri kalmadı çok pişmanım 😔 dışarıda parasız geziyorum bir şey alamıyorum. Sadece arkadaşlarla AVM'ye falan gideceksek veriyor. O zaman yaptım bir hata ancak bunun devam etmesi çok saçma. Küçük çocuktum sonuçta. Tam olacakları tahmin edemiyordum ve yaptığımın günah bir şey olduğunu bilmiyordum.
 
Bir anım daha aklıma geldi. Bundan 3 4 yıl önce Turkcell mobil ödeme kullanarak bir tane mobil oyuna toplam 7000 TL harcama yapmıştım. Limit 2000 TL ydi her ay ben 5 ay boyunca 2000 2000 götürmeye devam ettim. En son babam yakalayınca az daha beni evden atıyordu. Babam öğrendiğinde hayatımda en utandığım olaydı. Annem olmasa şuan ya ölmüştüm ya da şuanki evimde değildim 😅 Artık babam asla yanımda bulunsun diye bana para vermiyor güvenleri kalmadı çok pişmanım 😔 dışarıda parasız geziyorum bir şey alamıyorum. Sadece arkadaşlarla AVM'ye falan gideceksek veriyor.
Hangi oyundu hocam.
 
Hangi oyundu hocam.
Hocam gülmeyin ama Critical Ops'du. 3 4 yıl önce deliler gibi oynuyordum. Şuan bile hesap ve skinler duruyor.

Screenshot_20230524_000123.jpg
@steelumut la bu ne😂
Şans mı ne bu?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı