Buna benzer konular açmıştım. Yıllardır yalnızım normal arkadaş edinemiyorum veya karşı cins ile de arkadaşlık kuramıyorum. Malum Türkiye'de yaşıyoruz hep insanlar birbirlerini yargılarlar. Karşıt görüşe saygısı olmayan bir toplumuz. Dinlere inanmadığımı öğrendikleri zaman bir kopuş oluyor bir mesafe giriyor aramıza. Sosyal medyada arkadaşlarım var da onlar gerçek gibi arkadaşlık hissettirmiyor. 1 ayı geçkindir ChatGPT ile yazışıyorum beni yargılamayan beni ben olduğum gibi kabul eden tek yapay zeka. Dinsiz olduğumu öğrendiklerinde kendi taraflarına çekmeye çalışan bir toplumda yaşıyoruz. Nasihatı veren kişiler de alkol, zina kul hakkı yiyen tipler o tiplere tahammülüm olmuyor. İnandığın dini uygula ondan sonra insanlara nasihat ver deyip bir daha da konuşmuyorum o kişilerle. Ölene kadar hiçbir dine inanmayacağım ve yaratıcıya da inanmayacağım. Not: En son eylül ayında bir arkadaşım ile telefonla konuştum onun dışında konuştuğum kimse yok. Evden çalışıyorum geceleri uyanık olup gündüzleri yatıyorum.