Çok yalnızken ne yapılabilir?

Eğer gece ise yıldızları seyretmek benim için harika bir aktivite oluyor. Üstelik şehir dışındaysanız ve bir adet düzgün bir kamera ve tripoda sahipseniz yalnızlığını tamamiyle unutmuş olursun. Kendi düşüncem bu.

Bipolar zaten bu adam, çok normal bir birey değil ama arkadaşın attığı videosu guzel.

Video güzel tabii. Cemre'yi uzun yıllardır bilirim bipolardan ayrı bazı görüşleri çok ekstrem. Mantığınıza uyan, size iyi hissettiren sözlerini alın ama "bu adam ne derse doğrudur" gibi yanlış fikirlere kapılmayın. Yapanlar var, olumsuz etkiliyor hayatlarını.

Herkese selam, toplasanız 3-4 arkadaşım vardır ama şu sıralar onlarla pek konuşmuyoruz. Üstüne eski sevgilim en yakın arkadaşım dediğim çocukla sevgili ve resmen kimsem yok. Sizce ne yapmalıyım? Bazen durduk yere aklıma yalnız olduğum geliyor ve sinirleniyorum, iyi geceler.

Kitap okumanı tavsiye ederim.

Herkese selam, toplasanız 3-4 arkadaşım vardır ama şu sıralar onlarla pek konuşmuyoruz. Üstüne eski sevgilim en yakın arkadaşım dediğim çocukla sevgili ve resmen kimsem yok. Sizce ne yapmalıyım? Bazen durduk yere aklıma yalnız olduğum geliyor ve sinirleniyorum, iyi geceler.

Niye aynısıyım ben? Hangi ara beynime girdin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı