Çok zorlamayacak ve cep yakmayacak souls oyun önerisi

tayzex

Centipat
Daha fazla  
Souls oyunlarına baslamak istiyorum. Hem cok zorlanmayacagım hem cebimi cok yormayacak souls önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Souls oyunlarına baslamak istiyorum. Hem cok zorlanmayacagım hem cebimi cok yormayacak souls önerir misiniz?

Elden Ring'e bütçeniz yetiyor mu? Bana göre DS ve diğer soulslara göre daha basit ve açık dünya. Ben souls başlangıcımı Elden Ring ile yaptım ilk 10-15 saat zorlanırsınız ama alışırsınız. Başta Elden Ring'i bir türlü beceremeyip silmiştim tekrar başladığımda hayranı oldum ve DLC ile birlikte 6 kere bitirdim kesinlikle şans vermeniz gereken efsane bir oyun

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-02 220757.png
    582,8 KB · Görüntüleme: 23
Crackli istemiyorum diyorsan direk Steam hesabı satın alabilirsin 50 TL'ye falan sadece offline olarak oynayabiliyosun.

Elden ring 2 kere başladım kontrollerden tutun grafiğe herşey çok kötü ya bir saniye bile dayanamıyorum. İlk baştaki boss gelip kesti beni zaten hikaye desen yok türkçe de yok.

Elden Ring 2 kere başladım kontrollerden tutun grafiğe her şey çok kötü ya bir saniye bile dayanamıyorum. İlk baştaki boss gelip kesti beni zaten hikaye desen yok Türkçe de yok.

Yaptığınız eleştiri saçma aslında oyunda o kadar İngilizce gerekecek bir hikaye, senaryo yok ayrıca souls oyunlarının temeli hikayeye bağlı değil. Ve bossa 10-15 kere ölüp bırakmakta mantıksız souls türü sabır ister ve karşılığını da gayet verir oyunun kontrollerinde de bir sıkıntı yok bence. Grafikleri de gayet yeterli her şey grafik değildir. Ayrıca sanırım kilisenin oradaki tree sentinel bossundan bahsediyorsunuz orası daha başlangıç ve o bossa underlevel girerseniz tabii ki keser. Bosslara kasılıp gitmeniz lazım ona bulaşmazsanız iyi bir başlangıç yapar kasılır ve kesersiniz geri dönüp.

Hayır oyunda zaten bi optimizasyon sıkıntısı var gibi hissediyorum 60 fps kilidi olmasına rağmen fare dönerken çok takılıyor. Ayrıca ilk baştaki bossa ölünce yeniden doğmadım başka bir sinematik girdi

Hocam o Boss'a zaten ölmeniz gerekiyor. O bossu kesmeniz çok ama çok zor. Eğer oldu da kestiniz diyelim yine o ara sahne girecek mecbur. Oyunun açık dünyası öyle açılıyor zaten oyunun optimizasyon sıkıntısı elbette var ama bu bir engel olmamalı bence oyunun dünyası çok büyük normal gibi.

zaten elden ring oynamak istediğim bir oyun ama bi tık pahalı , soulsu sevip sevmeyecegimi bilmediğim için daha ucuz bişeyle başlamak istedim başka önerin var mı?Ve bazı forumlarda elden ring ile baslayınca diğer soulsların zevksiz geleceği söyleniyo

Crackli istemiyorum diyorsan direk Steam hesabı satın alabilirsin 50 TL'ye falan sadece offline olarak oynayabiliyosun.
dediğim gibi soulsa ilk defa gireceğim online olmadıgı senaryoda cok bişey kaybeder miyim?

Bir şey kaybetmiyorsun aynı oyun, başka önerim olursa yazarım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…