Çoklayıcılar yüzünden prize bir şey olur mu?

umutolcer

Decapat
Katılım
24 Ekim 2021
Mesajlar
161
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba prizime bir adet çoklayıcı aracılığıyla üçlü priz ve Mi Stick bağlıyorum üçlüyüde bir üçlü ile uzatıp bilgisayara yolluyorum uzattığım üçlüyede bir çoklayıcı daha bağlayıp modem ve dönüştürücüyü bağlıyorum kasa monitör şarj vs derken bayağı bayağı uzuyor toplamda 11 adet giriş var ama sürekli olarak 4 tanesi kullanımda modem, dönüştürücü 230W PSU'lu bir PC, 48W bir monitör ve Mi Stick duruma bağlı olarak telefon falan da şarj ediliyor sorum şu bu kadar uzatma ve dönüştürücüden sonra 230W PSU'lu bir bilgisayar yerine 650W PSU'lu bir bilgisayar bağlarsam prize bir şey olur mu veya kaldırır mı biraz karışık oldu kusura bakmayın.
 
Benim de aynı prize 3'lü priz taktım ona da 4'lü uzatma kablosu onun üstüne de tekrar 3'lü uzatma taktık 1 senedir kullanıyorum sıkıntısız.
 
Bütün bunlar tek bir prize mi bağlı?
Eğer öyle ise bir prizin maksimum W kapasitesi 3500-4000W oluyormuş. Yani buna göre hareket edebilirsiniz.
 
Bütün bunlar tek bir prize mi bağlı?
Eğer öyle ise bir prizin maksimum W kapasitesi 3500-4000W oluyormuş. Yani buna göre hareket edebilirsiniz.
Evet tek bir prize bağlı, bildiğim kadarını söyledim bu söylediklerime dayanır mı priz? Bir de bu çoklayıcılardan, üçlülerden vs.lerden dolayı bir şey olur mu? Uzatmaktan ve çoklayıcılar kullanmaktan başka seçeneğim yok.
 
Biz de 1 prizden 10 adet giriş var. Televizyon, ses sistemi, modem, tv box ve bazen elektrik süpürgesi. 5 yıldır böyle ve hiçbir sıkıntı çıkmadı. Çoklayıcının üzerinde genellikle maksimum 3500 watt yazar bu değere dikkat edebilirsin.
 
Biz de 1 prizden 10 adet giriş var. Televizyon, ses sistemi, modem, TV box ve bazen elektrik süpürgesi. 5 yıldır böyle ve hiçbir sıkıntı çıkmadı. Çoklayıcının üzerinde genellikle maksimum 3500 watt yazar bu değere dikkat edebilirsin.

Anladım bir de şeyi soracaktım sınırı aştığımı nasıl anlarım sigorta mı atıyor aşınca?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı