Çoklu üyelik cezası alacak mıyım?

Chefchaouen

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ümraniye
Daha fazla  
Meslek
Okuyor
Sayın yetkililer az önce VPN kullanarak açmış olduğum hesaptan oluşan hatayı dile getirdim. Kalan 1 şart sağlanınca moderetörlük için başvuru düşünüyorum, bu açtığım hesap başvuru şansımı etkiler mi? Şansımı azaltır mı?
Açamamın sebebi ise size ulaşamamam gerek YouTube gerek bize ulaşın bölümünden. Kolay gelsin.

Çoklu üyelik açmanız elbette etki edecektir fakat moderatör belirtmiş, ceza almazsınız.

Ayrıca nedir bu moderasyon sevdası, moderatör olma isteği anlamadım.

Son günlerde moderasyonda hareketlilikler olduğu için, moderatör nasıl olunur konusu çok gündeme geliyor. Fakat bunun bir yolu yok, kısayolu ya da ipucusu yok. Sadece yöntemi var. Gerekli e posta adresine başvuru yapıyorsunuz ve bekliyorsunuz. Yönetim uygun görürse sizinle iletişime geçiliyor.

Ayrıca mesaj sayısı, ya da beğeni sayısı, puan, rütbe gibi faktörler aldatmasın.

Ben zaten gerekli e-posta adresine başvurucağım?
Bu moderasyon sevdası benim için sorumluluk alma sevgisi gibi bir istek yaklaşık 7 yıldan beri bende bu var herhangi bir işi halledince ona odaklanıyorum ve vakit ayırıyorum. Birazda yardım etme isteğim olduğundan dolayı.

@Chefchaouen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…