Rehber Steam Çoklu yorum yapma

karul

Decapat
Merhaba, bugün Steam üzerinde nasıl hızlı bir şekilde yorum kasabileceğinizi göstereceğim.

1) Öncelikle Steam üzerinde bulunan arkadaş ekleme gruplarını katılmalısınız.Gruba katıldıktan sonra comment bölümüne 'add me' veya 'feel free to add me' yazın.

2) Steam Friends Enhancer eklentisini tarayıcınıza kurun.

3) Arkadaşlar bölümüne girin.

4) Arkadaş Listesini Yönet'e basın.

5) Gelen kısımda 'Send Comment' tuşuna basın.

6) Açılan kısımda Add a comment kısmına göndermek istediğiniz comment'i yazın.
{name} yazarak gönderilen kullanıcının ismini alabilirsiniz.
{emoticon} yazarak envanterinizde bulunan rastgele bir emojiyi gönderebilirsiniz.

7) Yukarıdaki 'Seç' bölümünden TÜMÜ seçeneğini seçin.

8) Bütün hepsini ayarladıktan sonra 'Post Comment' butonuna basarak bütün arkadaşlarınıza yorum gönderebilirsiniz.
Not: 200 arkadaşa göndermesi yaklaşık 25-30 dakika sürüyor. Sayfayı sakın kapatmayın. Bu arkadaş sayısına göre kısalıp uzayabilir. Arkada afk bırakıp başka bir şey ile uğraşabilirsiniz.

Bu gönderdiğiniz kişiler size geri dönüş yapacağı için yorum kasmış olacaksınız. Normalde 1 gün içerisinde 10 yorum atma limiti var fakat bu eklenti sayesinde istediğiniz kadar yorum gönderebiliyorsunuz.

Rehberimi yararlı bulduysanız konuyu beğenmeyi unutmayın! İyi sosyaller!

Grup bulamayan arkadaşlar için;

Son düzenleme:
Çok acıklayıcı olmuş dostum ellerine sağlık. Senin dediğin o uzantıyı ben kod ile yaptım oldu. Ama burada sorun şu. Orada yorum yerine yazdığımız şey arkadaşlarımıza 1 tane yorum olarak gidiyor. Adamda 1 yorumu görünce haliyle anlamıyor ve dönüş yapmıyor. Bunun için 6 sekme açıp emoji falan atarsak dönüş olma ihtimali daha iyi. Ben mesela 6*6 comments dedim. Türkçe de yazdım. Bırak dönüşü arkadaş listemden 10 kişi eksildi. Bir tanesi profilime girip yorumlar yerine profilime salak salak şeyler yazma diyip laf bile attı. Ondan dolayı bu yöntem benim için çürüdü. Daha da yapmıyorum. Yorum atan 3-5 kişi bulacaksın adam akıllı öyle kasacaksın. Yabancı yada Türk fark etmez. 1 hesaptan bir hesaba günde maks 150 yorum atabilirsin. Buda 25 sayfaya denk geliyor. Günde 10 yorum atma limiti yok. Bunu düzelteyim. Çünkü denedim ve oldu. Asıl hesabım 2. bir yan hesabım ve arkadaşımın hesabı sayesinde orijinal asıl kullandığım hesaba 1-2 saat gibi bir sürede 450 yorum attım. Şu an güncel yorumum 4938. Sayfa olarak da 823 sayfa. Amacım 50.000 yorum yapmak. Daha yolum çok ama çok uzun biliyorum ama yemin ediyorum ki bu yoruma 5 günde geldim. Eklediğim arkadaş ile DC sohbete girip karşılıklı yorumlar kastık. Sonra ben dedim ki kendi kendime. Bende bu kadar hesap var. Neden kendime yorum atmıyorum. Sonuçta benim amacım hızlı bir şekilde 50K yoruma ulaşmak. Ondan dolayı 1 yan hesabımdan kendime atıyorum birde steamde yıllardır aktif olmayan bir arkadaşımın hesabı sayesinde yorum atıyorum. Yorucu oluyor çünkü tek başıma tüm yorumları ben atıyorum. Başkasına 120 tane atsam bana dönüş yapar mı bilemem valla. Daha 2 gün önce 300 yorum attığım adam dönüş olarak 18 yorum kalp attı. Bu kadar. Allah biliyor ya üşenmesem yazdığım yorumları silmesini de bilirim ama işte üşeniyorum. Ama dediğim gibi dostum eline emeğine sağlık. Dediğin doğru ama ben güvenip uzantı eklemedim. Ne olur olmaz korktum. Kod ile tarayıcıdan yaptım ama onda da maalesef arkadaşlarım beni sildi. Bu yorumu okuyan kişilerde faydalanır belki. Kendilerine yorum yapmalarını öneririm. Daha hızlı ve kesin sonuç alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…