Coller Master ML240 PRO sıcaklık değerleri

zBurakhan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
CM ML240 Pro kullanıcısıyım. Bu soğutmayı ASUS Crosshair VI Hero ve Ryzen 1800X ile kullanıyorum.
Anakartta AM4 desteği var diye bu işlemci soğutucuyu aldım, işlemciye 2 adet Aerocool F12 fan taktım daha temiz olsun diye fakat işlemci sıcaklığı boşta 37 kullanımda 65 derece. Bu değerler normal bir Intel fanla aynı değerler anlamış değilim. OC yaptığımda boşta 50 C yükte 72 derece. ( montaj doğru olduğuna eminim.)

Bu işlemci soğutucu hatalı mıdır anlayamadım, bi yardım eli dokunabilir mi? Teşekkürler fiyatı 600 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
maxresdefault.jpg

Yazı okuncak şekilde böyle olmalı. Fark ediyor, en azından benim Seidon 120'de ediyor. Termal macun olarak ne kullandınız?

Eki Görüntüle 291812
Yazı okuncak şekilde böyle olmalı. Fark ediyor, en azından benim Seidon 120'de ediyor. Termal macun olarak ne kullandınız?

coller master in maker termal macun aldım 30 tl ye onu kullandım .
Nasıl taktınız? Değerler normal geldi ama o fanları çıkarıp CM'inkileri takın.

1 tane fandaki yaprak kırıldı nasıl oldu diye sorarsan benim abim topluyordu bana uzattı tutayım derken kanatları tutmuşum köşeden tutayım derken düşürdüm yere kadar uzanan dolabın köşesine vurdu kırıldı taktığımızda kırıkken çok fazla sallanıyordu bizde fan aldık onları takmadık yapıştırmayı denemeyelim dedik bi yerini bi şey yaparız dedik fakat sorayım zamanı gelmişken yapıştırılarım mı ?
neyle yapıştıralım ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı