Colorful anakart alınır mı?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 138
Peki biliyorsanız ne gibi sorunlar olabilir?
Pek bir sorun olmaz ama mesela muadili olan attığım B650M-R'yi alma imkanınız olsaydı o daha fazla performanslı olacaktı. Ama arada uçurum yok azıcık bir performans farkı var. Onun dışında Colorful BIOS ayarları bir tık karmaşıktı onu hatırlıyorum.

Colorful'un kroniği yoktur dediğim gibi.

Yani ne değişir mesela?
VRM soğutucusu yok en basitinden, ısınacaktır. Fakat 7600 çok ısınan bir işlemci değil bu yüzden sorun çıkacağını sanmam(PBO açılmadığı sürece). SSD gen 5 almışsınız ama gen 5 desteklemiyor anakartınız, hiç de gerek yok o parayı vermeye.

Anakarttan ziyade kasa+psu iyi değil, seçenekler de iyi değil. Bence daha uyguna daha iyi bir sistem gelecektir. Özelleştirirken 5070 parasına sistem dizdik.

VRM soğutucusu yok en basitinden, ısınacaktır. Fakat 7600 çok ısınan bir işlemci değil bu yüzden sorun çıkacağını sanmam(PBO açılmadığı sürece). SSD gen 5 almışsınız ama gen 5 desteklemiyor anakartınız, hiç de gerek yok o parayı vermeye.

Anakarttan ziyade kasa+PSU iyi değil, seçenekler de iyi değil. Bence daha uyguna daha iyi bir sistem gelecektir. Özelleştirirken 5070 parasına sistem dizdik.

Öncelikle bazı şeyler gelmemiş 7500F alacağım işlemci olarak kasayı Cougar seçtim ve forumda alınabilir dediler SSD olayında hız benim için önemli o yüzden o kadar yüksek seçtim peki Gen4 desteği falan PCI-e ile mi öğreniliyor.

Öncelikle bazı şeyler gelmemiş 7500F alacağım işlemci olarak kasayı Cougar seçtim ve forumda alınabilir dediler SSD olayında hız benim için önemli o yüzden o kadar yüksek seçtim peki Gen4 desteği falan PCI-e ile mi öğreniliyor.
Günlük hayatta o hız pek işinize yaramaz, ayrıca o ssd'yi soğutmak için soğutucu blok da tercih etmeniz gerekecek çünkü anakart ile gelmiyor. İlla alacaksanız eğer soğutucu blok ayrıyetten almayı unutmayın. Evet pcie 4.0 destekliyor. Cougar için hangi psu ile geliyor bilmiyorum, bakayım haber edeceğim.

Günlük hayatta o hız pek işinize yaramaz, ayrıca o SSD'yi soğutmak için soğutucu blok da tercih etmeniz gerekecek çünkü anakart ile gelmiyor. İlla alacaksanız eğer soğutucu blok ayrıyeten almayı unutmayın. Evet PCI-e 4.0 destekliyor. Cougar için hangi PSU ile geliyor bilmiyorum, bakayım haber edeceğim.

O zaman SSD'yi WD Black yapıp anakartı ASUS B850M-K yapmak daha mı mantıklı.

O zaman SSD'yi WD Black yapıp anakartı ASUS B850M-K yapmak daha mı mantıklı.
Colorful white versiyon daha iyi aslında ama ASUS da kötü değil. Alınır ikisi de. PSU kötü bu arada hangi PSU ile geliyor bilmiyorum ama 80+ White sertifikalı tüm cougar psular kötü.

Colorful white versiyon daha iyi aslında ama ASUS da kötü değil. Alınır ikisi de. PSU kötü bu arada hangi PSU ile geliyor bilmiyorum ama 80+ white sertifikalı tüm Cougar PSU'lar kötü.

Bütçem 50000 ancak çok yükseltmek istemiyorum.

Ne yapacağımı da bilemedim Gamepower kötü diyorlar Frisby elinde ki bomba diyorlar BitFenix pahalı.

Colorful white versiyon daha iyi aslında ama ASUS da kötü değil. Alınır ikisi de. PSU kötü bu arada hangi PSU ile geliyor bilmiyorum ama 80+ white sertifikalı tüm Cougar PSU'lar kötü.

Peki hocam bu şekilde sistem nasıl?

PSU'yu saymaz isek.

Son düzenleme:
Bütçem 50000 ancak çok yükseltmek istemiyorum.

Ne yapacağımı da bilemedim Gamepower kötü diyorlar Frisby elinde ki bomba diyorlar BitFenix pahalı.

Peki hocam bu şekilde sistem nasıl?

PSU'yu saymaz isek.
Hocam bu işin sonu yok, içinize nasıl siniyorsa ya alın ya da daha iyi bir sistem bekleyin. Özelleştirmeler iyi değil pek.

Hocam bu işin sonu yok, içinize nasıl siniyorsa ya alın ya da daha iyi bir sistem bekleyin. Özelleştirmeler iyi değil pek.

Son kez :) kasa ve PSU olarak BitFenix iyi midir? Ayrıca zamanınızı aldım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı