Elektronik Colorful iGame RTX 4070 Ti Super Ultra 32.999 TL

Bu modellere bak.

Kutusundan 1 tane eldiven ve 8+8'den 12VHPWR adaptörü cıkıyor. Taksitle 35k ya almıştım efsane kart. Sogutması falan ASUS TUF'la MSI Gaming'le Gigabyte Eagle'la falan kapısır tokatlar. Aynı şekilde galaksın kartını kullanan kişilere göre benchmarklarda %5 daha fazla performans veriyor ve daha serin.
36 37 bandında dahi Galax'a falan bakmayın alın geçin bu kartı 2 3 bin fazlaya 4080 Galax'lar olmasa net alınır.

Kutusundan 1 tane eldiven ve 8+8'den 12VHPWR adaptörü cıkıyor. Taksitle 35k ya almıştım efsane kart. Sogutması falan ASUS TUF'la MSI Gaming'le Gigabyte Eagle'la falan kapısır tokatlar. Aynı şekilde galaksın kartını kullanan kişilere göre benchmarklarda %5 daha fazla performans veriyor ve daha serin.
36 37 bandında dahi Galax'a falan bakmayın alın geçin bu kartı 2 3 bin fazlaya 4080 Galax'lar olmasa net alınır.

Abartmayın isterseniz %5 performans farkı falan olmuyor. Galax ile aynı saat hızına sahip. İki kartında Boost hızı 2655MHz. Oyunlarda 3000MHz görecek hali yok kartın.
Sıcaklık tier list.

IMG_2324.jpeg

Genel tier list.

IMG_2325.jpeg

4070 Ti tier list bu şekilde. Colorful neptun ve Vulcan üst seviye modeller. Advanced orta seviye diyebiliriz. İ game giriş-orta arası segmentte yer alıyor. Zira i game modeli üst seviye olsaydı neptune, Vulcan ve Advanced gibi modeller hangi tier olacaktı? Daha çok ara bir model. Orta seviyeye daha yakın diyebilirim. TUF veya Galax SG modelinden daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı