7RinDoChi
Femtopat
Daha fazla
Abartmayın isterseniz %5 performans farkı falan olmuyor. Galax ile aynı saat hızına sahip. İki kartında Boost hızı 2655MHz. Oyunlarda 3000MHz görecek hali yok kartın.
Sıcaklık tier list.![]()
Colorful iGame RTX 4070 Ti SUPER Ultra W OC Specs
NVIDIA AD103, 2655 MHz, 8448 Cores, 264 TMUs, 96 ROPs, 16384 MB GDDR6X, 1313 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
Eki Görüntüle 2363292
Genel tier list.
Eki Görüntüle 2363293
4070 Ti tier list bu şekilde. Colorful neptun ve Vulcan üst seviye modeller. Advanced orta seviye diyebiliriz. İ game giriş-orta arası segmentte yer alıyor. Zira i game modeli üst seviye olsaydı neptune, Vulcan ve Advanced gibi modeller hangi tier olacaktı? Daha çok ara bir model. Orta seviyeye daha yakın diyebilirim. TUF veya Galax sg modelinden daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum.
Hocam da forumda ve bizzat bir arkadaşımdada Galax modeli vardı.
Da forumda 2 kişi aynı zamanda da arkadaşımın canlı canlı benchmark karşılaştırmasını yaptığımız için öyle söyledim.
Onlar alıyor FurMark'ta 280 FPS ben alıyorum 295 300.
Özellikle satılık bir 4070 Ti Super vardı face grubunda o almış superpositionda 18200 puan ben aldım 19400 puan aynı ayar aynı versiyon...
Abarmışımır ama bu kadar değil, hakikaten daha bu kartla ben daha 62 derece üstünü görmedim. İsterseniz benchmarkları falan eklerim.
Zaten face gruplarındaki satılık ASUS MSI kartların sıcaklık ve benchmark sonuçlarına göre konuştum o kadar fark belki benim kasam oda sıcaklıgımla alakalıdır ama bu kadar olmaz dersiniz görünce zaten.
Özellikle bu ara evde havalardan dolayı biraz soğuk ve ne kadar zorlarsam zorlayayım 60 derece olmadı kart. Sizin attığınız kaynak iyi bir kaynak ama ben bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.