Tabii ki de test paylaşırsanız çok daha güzel olur. Benim de merak ettiğim bir kart. Benim kartta 60 derece görmüyor şu an. Galax 4070 Ti Super var. Neptune>vulcan>advanced>i game>battle AX. İllaki bir yerinden kısmışlardır kartın. Benim beğendiğim ama TUF seviyesine yakın ama tam olarak TUF seviyesinde olmadığını düşündüğüm bir kart.
Mesela 4080 Super Galax sg ve 4080'i game Ultra modeli incelemesine baktım. Faz sayısı ve kullanılan drmos falan aynı. Galax 1222RPM ile 64 dereceyken i game Colorful 1817RPM ile 64 derece çıkmış. Ki 4080 Super güç tüketimi bir tık daha fazla olan bir kart. Bir de Galax'ın güç limiti %19 artırılabilirken i game modeli %3 artırılabiliyor. Güç limiti de önemli çünkü overclock potansiyelini artırıyor.
Galax's GeForce RTX 4080 Super SG features a factory overclock and a sizable triple-slot, triple-fan cooler. Notably, it runs a bit quieter than the NVIDIA FE, offering improved acoustic performance while running AAA games at 4K with over 60 FPS.
www.techpowerup.com
The Colorful iGame RTX 4080 Ultra White OC comes with an amazing design language. White is predominant here, paired with color-shifting paint, with colors that shine differently at various viewing angles. The company also includes their signature "Turbo" button and pricing is very reasonable...
www.techpowerup.com
Türkçe kaynak olarak da bu var.
Galax ile kıyaslayabilirsiniz burada 3DMark testi ve FurMark testi yapılmış.
Selamlar, yaklaşık 7.5 ay önce aldığım ekran kartımı, bilgilendirmek amaçlı inceleyeceğim. Öncelikle kutu açılımından başlamak istiyorum; 1)Kutu açılımı Kutunun içinden GPU tutucu, yeni 12VHPWR kablosu, ARGB kablosu, ekstra fan, kullanım kılavuzu ve kitapçık çıkıyor. Kutu sade ve yeterli...
techolay.net