Colorful RTX 2070 vs Palit RTX 2060 Super

EmreSunar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Bu guzel arkadas Colorful ıgame RTX 2070 olup fiyat olarak 3150TL.

Bu arkadas ise Palit RTX 2060S jetstream olup fiyat olarak 3100TL.

Palit marka olan 2060S olmasina ragmen Boost clock degeri Colorful 2070'den cok daha yukarida. Benim aklima takilan hangi markada malzeme kalitesi daha iyi ve guvenilirdir? Simdiden yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX için alacaksan 2070 altına inmeyeceksin 2080 Ti'da bile dlss olmadan FPS düşüyor.

RTX alma gibi bir zorunlulugum yok aslinda fakat ben 3D programlarda ve renderda kullanicagim icin CUDA sayisi onemli. GTX modellerde CUDA sayisi RTX modellerden dusuk oluyor. Almisken de en azindan yeni teknoloji olani alayim rahat rahat 5-6 sene goturur dusuncesindeyim.
Normal değil mi? 2070'de 1080 Ti'dan iyi degil zaten ayrıca sorduğu 2060S, fiyatı uygun olani alın. 2070 uygunsa önceliğiniz olsun.

İkisi de ayni fiyat hemen hemen, sadece marka farki kafami kurcaladi ve Palit olan Boost olarak asiri iyi oldugu icin 2070 ile ayni performansi veriyor, benim de kafam burada karisiyor tam olarak :D
Colorful Igame RTX 2070'i siparis verdim arkadaslar, yorumlariniz icin tesekkurler umarim kotu bir sonuc ile karsilasmam. Fiyat olarak Türkiye'den 1000TL daha ucuza geliyor ama Colorful markasi olarak degil tabii ki emsallerinden daha ucuz ornegin MSI, ASUS, Gigabyte gibi markalarin RTX2070 serileri ile arasinda en az 1000TL fark ile almis olacagim insan da bir suphe etmiyor degil :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı