Çözüldü Combofix sonrası silenen dosyalar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

selim7888

Centipat
j.png

ıu.png

kjkj.png

lkl.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Detaylı olarak raporu kopyalayıp buraya kod seçeneğini kullanarak yapıştırın.

Bu arada ComboFix kullanmanızı önermiyorum. Aşırı derecede zorda kalınmadığı sürece virüs temizliğinde kullanılmasını tavsiye etmiyorum.

Zaten şimdilik bir kere kullanmışsınız herhangi bir sorun yaşamadıysanız bile ekstrem durumlar hariç size önerilmezse ileride tekrar kullanmanızı önermiyorum.
Detaylı olarak raporu kopyalayıp buraya kod seçeneğini kullanarak yapıştırın.

Bu arada ComboFix kullanmanızı önermiyorum. Aşırı derecede zorda kalınmadığı sürece virüs temizliğinde kullanılmasını tavsiye etmiyorum.

Zaten şimdilik bir kere kullanmışsınız herhangi bir sorun yaşamadıysanız bile ekstrem durumlar hariç size önerilmezse ileride tekrar kullanmanızı önermiyorum.

Çözüm
İlk neden Windows 10 uyumlu olmaması.

Diğer nedenler ise ComboFix çalışma tarzı nedeniyle çok agresif bir program. Bilinçsiz bir kullanım sonucu bazenleri temizlik esnasında virüs eğer program ve sistem dosyalarına bulaşmış ise sistem yapılandırmasını bozabiliyor, programlara etki edebiliyor veya sistem dosyalarına zarar gelebiliyor. Bu sebeple her olayda ve durumda çok esktrem durumlar hariç size önerilmezse kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Her zaman kullanıyorsunuzdur bir şey olmaz dersiniz ama bu da ihtimal dahilindedir o yüzden profesyonel kimseler için uygun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı