Arkadaşlar Comnet kullanıyorum arıza şu anda sizde de var mı? Kontrol edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden bir de ne zaman düzeleceğini biliyor musunuz?
Arkadaşlar Comnet kullanıyorum arıza şu anda sizde de var mı? Kontrol edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden bir de ne zaman düzeleceğini biliyor musunuz?
Uygulamada genel arıza olduğunu söylüyor, o yüzden sordum. Ayrıca talep oluşturmayı düşünecek kadar akli dengem yerinde. Genel arıza olduğu için oluşturmama izin vermiyor
Uygulamada genel arıza olduğunu söylüyor, o yüzden sordum. Ayrıca talep oluşturmayı düşünecek kadar akli dengem yerinde. Genel arıza olduğu için oluşturmama izin vermiyor
Genel arıza sadece Türkiye sunucularını etkilemesi çok enteresan değil mi?
Speedtest sonuçlarına göre Türkiye'deki test sunucuları 66ms Bulgaristan'daki test sunucuları ise 6ms.
Download upload hızlarında da aynı sorun mevcut.
Genel arıza sadece Türkiye sunucularını etkilemesi çok enteresan değil mi?
Speedtest sonuçlarına göre Türkiye'deki test sunucuları 66ms Bulgaristan'daki test sunucuları ise 6ms.
Download upload hızlarında da aynı sorun mevcut.
Ben comnetin böyle ağ haritası kısmını bilmiyordum. Fakat çizgilerin anlamlarına sol altta baktığımızda KAPASİTE anlamına geliyormuş. Kullanıcıların data transferinden dolayı ise saçma değil mi! Link: Comnet – Ağ Haritası