Evet edecekler işini garantiye alıp THH'yede başvurabilirsin.Comnet te nakil yaparsak da kalan günleri iade edecekler değil mi, anladığım kadarı ile
İlk başta ona bende baktım 10 Mbps upload yazınca vazgeçtim. Sonra da tereddüt girdi comnetten sonra![]()
Sana bişey diyeyimmi 3-4 sene millenicom kullandım başlarda müşteri hizmetleri iyi gibiydi son 2 yıl berbat hale geldi. Problem çıktımı veya basıt bir soru için Arıyorsun canlı görüşemiyorusun, arıza kaydı oluşturuyor otomatik bi işede yaramıyor başka bi numaradan arayınca yeni başvuru deyip hemen açıyorlar ancak o şekilde problemini iletiyordun. Millenicom berbat bi müşteri hizmetleri anlıcağınız. Ve comnete geçiş sebebimde millenicom boykot firması o yüzden filistin israil meselesi bilirsiniz.Ben geçtim gerçekten müşteri hizmetleri konusunda Millenicom ve Netspeed bir başka ya bir de Akdeniz bölgesinde oturmama rağmen popları bile var![]()
Reis bu comnet miSitedeki yazılan yükleme hızları güncellenmemiş haldedir.
Eki Görüntüle 2372410
İşte bu dediğiniz tuş kombinasyonu eskiden çıkıyordu şimdi hiç çıkmıyor@Bilal Yususf Vergili Millenicom kullanıcısı olarak telefonda bir süre beklerseniz hangi tuş hatırlamıyorum fakat bir tuş kombinasyonuyla direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz. Fiyat ve hız ters orantıda gidiyor, başlarda iyi gibiydi fakat zamlandıkça bırakın hız düşmesini neredeyse her gece kesinti yaşıyorum.
EuronetSana bişey diyeyimmi 3-4 sene millenicom kullandım başlarda müşteri hizmetleri iyi gibiydi son 2 yıl berbat hale geldi. Problem çıktımı veya basıt bir soru için Arıyorsun canlı görüşemiyorusun, arıza kaydı oluşturuyor otomatik bi işede yaramıyor başka bi numaradan arayınca yeni başvuru deyip hemen açıyorlar ancak o şekilde problemini iletiyordun. Millenicom berbat bi müşteri hizmetleri anlıcağınız. Ve comnete geçiş sebebimde millenicom boykot firması o yüzden filistin israil meselesi bilirsiniz.
Reis bu comnet mi
Yenimi geçtin?Euronet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.