Comnet arızası ne zaman düzelir?

Comnet açıklama yaptıktan sonra farklı bir firmaya geçiş talebinde bulundum. Belgelerimi doldurduktan bir süre sonra DSL ışığım gitti fakat belgeleri geçiş yaptığım firma Comnet'e yollamamıştı. Türk telekomun portumu boşalttığını düşünüyorum Comnet VAE hizmetini sonlandırdığı için, benzer durum yaşayan var mı?
Şuan geçiş yaptığım firma PPPoE bilgilerimi verdi, bilgileri girdim ama sorun devam ediyor...
2025 Yılına girecekken boş port beklemek istemiyorum...

İlk başta ona bende baktım 10 Mbps upload yazınca vazgeçtim. Sonra da tereddüt girdi comnetten sonra :D

Sitedeki yazılan yükleme hızları güncellenmemiş haldedir.
c287b19e2f4be51d9b3f98da6e1373c8 - K.jpg

Ben geçtim gerçekten müşteri hizmetleri konusunda Millenicom ve Netspeed bir başka ya bir de Akdeniz bölgesinde oturmama rağmen popları bile var :)
Sana bişey diyeyimmi 3-4 sene millenicom kullandım başlarda müşteri hizmetleri iyi gibiydi son 2 yıl berbat hale geldi. Problem çıktımı veya basıt bir soru için Arıyorsun canlı görüşemiyorusun, arıza kaydı oluşturuyor otomatik bi işede yaramıyor başka bi numaradan arayınca yeni başvuru deyip hemen açıyorlar ancak o şekilde problemini iletiyordun. Millenicom berbat bi müşteri hizmetleri anlıcağınız. Ve comnete geçiş sebebimde millenicom boykot firması o yüzden filistin israil meselesi bilirsiniz.

Sitedeki yazılan yükleme hızları güncellenmemiş haldedir.
Eki Görüntüle 2372410
Reis bu comnet mi

@Bilal Yususf Vergili Millenicom kullanıcısı olarak telefonda bir süre beklerseniz hangi tuş hatırlamıyorum fakat bir tuş kombinasyonuyla direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz. Fiyat ve hız ters orantıda gidiyor, başlarda iyi gibiydi fakat zamlandıkça bırakın hız düşmesini neredeyse her gece kesinti yaşıyorum.

@Bilal Yususf Vergili Millenicom kullanıcısı olarak telefonda bir süre beklerseniz hangi tuş hatırlamıyorum fakat bir tuş kombinasyonuyla direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz. Fiyat ve hız ters orantıda gidiyor, başlarda iyi gibiydi fakat zamlandıkça bırakın hız düşmesini neredeyse her gece kesinti yaşıyorum.
İşte bu dediğiniz tuş kombinasyonu eskiden çıkıyordu şimdi hiç çıkmıyor

Sana bişey diyeyimmi 3-4 sene millenicom kullandım başlarda müşteri hizmetleri iyi gibiydi son 2 yıl berbat hale geldi. Problem çıktımı veya basıt bir soru için Arıyorsun canlı görüşemiyorusun, arıza kaydı oluşturuyor otomatik bi işede yaramıyor başka bi numaradan arayınca yeni başvuru deyip hemen açıyorlar ancak o şekilde problemini iletiyordun. Millenicom berbat bi müşteri hizmetleri anlıcağınız. Ve comnete geçiş sebebimde millenicom boykot firması o yüzden filistin israil meselesi bilirsiniz.

Reis bu comnet mi
Euronet

Benim kuzeni Comnet'e geçirmiştim. Henüz iptal işlemini başlatmadı. Kafamızda takılan 1-2 şey var

Comnet online işlemlerden iptal talebi oluşturup ücret iadesi istedik diyelim. Sonra Turknet'e geçip 2 ay bedava fatura kampanyasından yararlanabiliyor muyuz ? Yani Turknet'e geçtikten sonra kampanyadan yararlandığımız için Comnet'de içerde kalan ücret yanar mı ?

Geri
Yukarı